Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Doporučit Televizi

majsnerrik

Otázka

Recommended Posts

• 0

dnes je asi vše o.k ale za 3-4 tis. to moc velká sláva nebude :nee: spíše nějaká no-name TV, doporučuji pořádně našetřít a min 42 palcovka já mám Plazmu a až na to že si trošku pápne je v poho. no ale i dnešní LCD a LED jsou na stejné úrovni jen spotřeba lepší.....

každopádně pokud nemůžeš zainvestovat více zagoogli co seženeš

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

přenosna mi je fakt k ničemu :D

jinak ja bych chtel TV aby to natom nebylo Rozmazani mam tet Starou telku a je to fakt mazli hrat se da ale neni to proste ono zase nehraju Xbox tak často abych kupoval 42 palcovou přemejšlel sme o teto http://www.alza.cz/22-grundig-vision-2-22-2930-t-dvd-d184451.htm#prislusenstvi co myslite ?

Odkaz ke komentáři

• 0

jak jsem říkal, dnes je to v celku jedno, hlavně Ať to má hdmi a min. hd reday což je dnes každa..., cena ucházející možná kdybys oželel integrované dvd seženeš kapánek lepší...vše je ale individuální, jestli máš možnost a máš v okolí nějaké větší obchodaky zajdi někem a okoukni nějaké tv aby si viděl sám obraz. I když většinou je tam maj různě polazené(aby přitáhli oči k jednomu modelu) normál si pohraj s nastavením obrazu a uvidíš....defakto nejde špatně koupit(dle mě)

Ps.jinak jestli tedy nehraješ nijak často a tv budeš užívta k xku

Odkaz ke komentáři

• 0

tak zatim ho neuživma často tet sme si koupil hodne her na Live ale jaksi ten obraz me pomerne odrazuje jinak když do TV budu chtit zapojit ten HDMI kabel tak stači koupit tenhle kabel http://prodejher.cz/2-Xbox-360/3803-HDMI-kabel-pro-XBox-360.html pak normalne vše připojit stacr trafo + tenke HDMI kabel a jeto jo ?? nebo stači ja mam na A/v kabelu mam takovej přepinaci čudl tka když ho dam nahoru tka tma je HDTV a když je dole je tma TV + mam natom kabelu přidane připinaci ty bananky červenej , modrej , zelenej ja jen abyhc kdyžtak nekupoval neco zbytečne a ješte než to koupim tak se chci rači zeptat dik

Odkaz ke komentáři

• 0

tak určitě jestli budeš mýt hdmi tak ho využive je to nejlepší přenos a z tv dostaneš maximum, jinak ten hdmi stačí (já sám mám za 60k od linuxíka a fachá suprově) ale seženeš je všude určitě i v elektru ve tvém nejbližším okolí. Jestli chceš ale uplně nějakou bombu s pozlacenýma kontaktama tak si připrav tak 600k ale jak říkám stačí i za 60k :-D

Odkaz ke komentáři

• 0

sem byl jednou pro HDMI v datartu a borec na mě: nooo měl byt tady nějaký... a šup extra název :D a prý že stojí 1299kč :D a já na něho: a něco ve střední cenové relaci by nebylo? :) a prý: jo tááák, prádelní šňůru... :D a dal mi nějaký noname za 350 kč ale fachá v pohodě.

jinak hdmi levně: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=HDMI&SearchType=1&SearchSubmit=1

Odkaz ke komentáři

• 0

hrál jsem na televizi z 5ms a šlo to celkem poznat i v killcamu jsem normálně viděl jak už tam byl a já jsem ho videl o chvíli dýl i u monitorů k pc to platí čím méně ms tím lépe

ps. mám taky lg televizi a strašné dálkové ovládání ale vyřešil jsem to harmony one

Odkaz ke komentáři

• 0
hrál jsem na televizi z 5ms a šlo to celkem poznat i v killcamu jsem normálně viděl jak už tam byl a já jsem ho videl o chvíli dýl i u monitorů k pc to platí čím méně ms tím lépe

ps. mám taky lg televizi a strašné dálkové ovládání ale vyřešil jsem to harmony one

to jsou vsechno vymysly, lidske oko opravdu nerozpozna rozdil mezi 2 ms a 5 ms. Pro predstavu 1 ms je 1 tisicina vteriny ;-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu