kendykejnova Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 ahoj lidi muzete mi nekdo rict jestli jse da a kdyz jo tak jak zistit proc byl xbox 360 v autorizovanym servisu podle Serial number.dik:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 refresh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 jestli se nepletu tak na stránkách xboxku si najedeš na podporu a tam je servis nebo něco v tom smyslu kde vyplníš číslo konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Červen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 ja to skousim a nevim kde co a jak?us mam nervi s toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Červen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 tak jsem na to prisel zdal to tam.vipsalo mi ze zaruku mam do zari 2013.to je asi misleno na rrod.ale napsalo mi ze servisovan xbox nebyl?ale vzadu kde je napsano serial number tak je tam nad nim SERVICE DATUM 05.05.2011??divni.podle zaruki je to teda kupovano v zari 2010 tak teda jakej typ mechaniky tam bude?pude flashnout?diki za odpovede a pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 sprav si podpis ako mam ja a odpoviem ti ci pojde flashnut :D nenapises ani ci je slim alebo phat a chces odpoved... ale pravdepodobne pojde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kendykejnova Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 tak dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kendykejnova
ahoj lidi muzete mi nekdo rict jestli jse da a kdyz jo tak jak zistit proc byl xbox 360 v autorizovanym servisu podle Serial number.dik:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.