mam takovej problem je mozny aby mi odesel hdmi konektor v ps3?
zniceho nic mi nejde obraz ani zvuk pres hdmi kabel rikam si no nic koupim druhej prece jenom je to smejd za 150kč:D ale novej kabel zas nic
tak zkusim seriovej kabel a ten jde ale neda se nato divat na 127 plazme je to fakt hruza
s toho usuzuji ze ps3 by mohla bejt v poradku jenze at zkousim co zkousim tak hdmi nejde ALE PRITOM MI PS3 HLASI ZE JE K DIZPOZICI PRIPOJENI HDMI ALE KDYZ HO DAM TAK MAM TMU!!!
Otázka
Klátič@R1
hojte !
mam takovej problem je mozny aby mi odesel hdmi konektor v ps3?
zniceho nic mi nejde obraz ani zvuk pres hdmi kabel rikam si no nic koupim druhej prece jenom je to smejd za 150kč:D ale novej kabel zas nic
tak zkusim seriovej kabel a ten jde ale neda se nato divat na 127 plazme je to fakt hruza
s toho usuzuji ze ps3 by mohla bejt v poradku jenze at zkousim co zkousim tak hdmi nejde ALE PRITOM MI PS3 HLASI ZE JE K DIZPOZICI PRIPOJENI HDMI ALE KDYZ HO DAM TAK MAM TMU!!!
tak vezmu kabel kterej sem si koupil na prpojeni s monitorem http://www.mayflash.com/vgabox/vga004/vga004.htm a ejhle sice cernobile ale jde i HD !!
a tak me zajima jestli muze bejt v riti hdmi koncovka v ps3 i kdyz mi detekuje hdmi kabel nebo je chyba nekde jinde?
snad to pochopite na co se ptam takze si nechte pripominky jako skousel jsi podrzet tlacitko po zapnuti atd DIK!!
:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.