Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

ps3 konec HDMI konektoru? nebo co?

Klátič@R1

Otázka

hojte !

mam takovej problem je mozny aby mi odesel hdmi konektor v ps3?

zniceho nic mi nejde obraz ani zvuk pres hdmi kabel rikam si no nic koupim druhej prece jenom je to smejd za 150kč:D ale novej kabel zas nic

tak zkusim seriovej kabel a ten jde ale neda se nato divat na 127 plazme je to fakt hruza

s toho usuzuji ze ps3 by mohla bejt v poradku jenze at zkousim co zkousim tak hdmi nejde ALE PRITOM MI PS3 HLASI ZE JE K DIZPOZICI PRIPOJENI HDMI ALE KDYZ HO DAM TAK MAM TMU!!!

tak vezmu kabel kterej sem si koupil na prpojeni s monitorem http://www.mayflash.com/vgabox/vga004/vga004.htm a ejhle sice cernobile ale jde i HD !!

a tak me zajima jestli muze bejt v riti hdmi koncovka v ps3 i kdyz mi detekuje hdmi kabel nebo je chyba nekde jinde?

snad to pochopite na co se ptam takze si nechte pripominky jako skousel jsi podrzet tlacitko po zapnuti atd DIK!!

:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ja mam na TV 4 HDMI a PS3 funguje jen v jednom,tak jak říká kolega zezhora určitě bych vyzkoušel porty... Zkus jeste všechno vypojit ze zásuvky a nech to chvíli vypojeny,kamošoj nefungovalo zniceho nic HDMI u PS3 už skoro reklamoval TV a někde si toto přečetl a již je všechno zcela funkční..

Odkaz ke komentáři

• 0

tak ja uz fakt nevim co dal kabel je ok jede na csem ostatnim i presto jsem koupil novej ale furt nic ps3 jsem skousel na 4 tv taky nic udelal jsem format hdd i tovarni nastaveni furt nic dela to od bourky ktera tu byla na netu jsem se docetl ze s tim ma hromada lidi problemy dokonce jsem rozebral ps3 ale neni vydet ze by bylo neco spaleny proste uz fakt nevim jen me zarazi ze ty problemy ma tak moc lidi asi to ma neco spolecnyho s HDCP na ps3 pac kdyby bylo neco usmazenyho tak by to asi nepsalo ze je pripojeny hdmi a ani ps3 by mi nenabidlo pripojeni prez hdmi

jeste ma nekdo nejaky napad?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu