Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

konektor na sluchátka u PSP SLIM

frogman

Otázka

Mám novej PSP Slim a když zapojim sluchátka,tak je všechno v pohodě,ale po cca 30min stačí pootočit konektorem u sluchátek a zvuk začne blbnout...nejdou basy atp.,prostě to nemá po tý době pořádnej kontakt,jako by se ty dotyky v konektoru vymáčkly a nevrátily se zpátky...Nepomůže ani vystrčení a znovu zastrčení.Zase když je tam zapojim po pár hodinách,tak všechno jde,dokud se s tim zase po cca 30min nehejbne a pak to zase blbne...Děje se tohle taky u někoho z vás?Nevim jestli je to normální,nebo spíš na reklamaci...Jo a sluchátka jsou v pořádku nový...zkoušeno víc sluchátek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
psal sem to tady uz :) Ve vstupu na sluchatka je takovej malej plech, ktery je potrebnej pro vetsi kvalitu zvuku a kdyz otocis sluchatkama tak to poradne zaskripe :D Ja snima radeji netocim ptz ze to muze posrat ;)

v tomhle nic nezaskřípne,jen to má po delší době přerušovanej zvuk...Už jsem psal do obchodu,kde jsem to objednával a budu to muset reklamovat...

Odkaz ke komentáři

• 0
psal sem to tady uz :) Ve vstupu na sluchatka je takovej malej plech, ktery je potrebnej pro vetsi kvalitu zvuku a kdyz otocis sluchatkama tak to poradne zaskripe :D Ja snima radeji netocim ptz ze to muze posrat ;)

Malej plech pro větší kvalitu zvuku?????? :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0
Malej plech pro větší kvalitu zvuku?????? :cheesygrin: :cheesygrin: :cheesygrin:

Tagy sem se natd timhle kmntem pozastavil... Spis bych veril tomu ze je tam sakra poradnej odpor... Protoze ty PSP (fat i slim) hrajou hrozne potichu....

EDIT: i kdyz ted mi doslo ze odpor se dela primo na sluchatkach... Mno tag maj malej vystupni vykon

Odkaz ke komentáři

• 0
jaky sluchatka musim mit na psp slim?

Jaky koli s 3,5mm jack!!! Tj proste vsechno co se prodavaj... A kdybysis nebyl jistej tag rekni v krame ze chces s tim 3,5mm jackem a je to... A v PSP hrajou pekne vsechny sluchtaka (kvalitni tj: 200 -> vejs) hlavne nepouzivej sluchatka z psp fat (VP,GP) to sou sracky...

Jinak na psp je jeste vstup na dalkovy ovladani kery dostanes u Fatu (VP,GP) ae nefunguja ve slimu.. tam musis mit rimo urceny na slim... Mno snad si to pochopil a kdyby ne tag se ozvy

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu