Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nintendo GameBoy

Salazar

Recommended Posts

Zdravím,

vím, že tohle není sekce GameBoye ale Nintendo jako Nintendo, že ? (takže doufám, že mě za to neukřižujete :) )

Ale k věci, našel jsem starého GM s Mariem Deluxe uvnitř slotu ale bohužel zrezivěli a upadly "pružinky" v místě kam se dávají baterky a tak se ptám jestli je možné (když najdu zdroj/kabel) hrát přímo z elektriky ....

Děkuij za odpovědi, případně zdali se dá někde tato vada opravit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ja mam doma 2x gameboy classic a 1 GB color. oba dva jdou normalne pripojit na adapter, akorat ho musis sehnat. na ten classic je to lehci, protoze je to standartni rozmer, na ten color musi byt jen jejich specialni, ktery bohuzel nemam. ale k tomu klasickymu, normalne jsem zasel do GM Electronics v Praze i s gameboyem a koupil tam nejaky univerzalni adapter. mas tam ruzny konektory a nastaveni napeti a funguje to bez problemu. ty specifikace napeti atd jsou napsane na zadni strane.

koupil jsem si specialni catridge, kam si pres USB nahrajes romky a muzes hrat cokoliv. ale ja na tom delam hlavne hudbu -

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu