xtommyx2 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Ahoj, potřeboval bych pomoct s celkovou hmotností tohoto notebooku i s krabici. Nasel jsem 4 a 3 kg. Samotný notebook váží 1,88 kg. Zdá se mi nějaké divné, že by krabice s přislušenstvím vážila víc než samotný notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Ahoj, potřeboval bych pomoct s celkovou hmotností tohoto notebooku i s krabici. Nasel jsem 4 a 3 kg. Samotný notebook váží 1,88 kg. Zdá se mi nějaké divné, že by krabice s přislušenstvím vážila víc než samotný notebook. adaptér ,bateri ,manuály,apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 no jo, ale ja bych potreboval vedet kolik to cele vazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 My ti to tady poradíme a ty ho vyhraješ co? To určitě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DyTik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 no jo, ale ja bych potreboval vedet kolik to cele vazi. Ježiš a kčemu ti to je na poště za to nebudou chtít víc než pár korun na víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 freeman: přesne tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xtommyx2
Ahoj, potřeboval bych pomoct s celkovou hmotností tohoto notebooku i s krabici. Nasel jsem 4 a 3 kg. Samotný notebook váží 1,88 kg. Zdá se mi nějaké divné, že by krabice s přislušenstvím vážila víc než samotný notebook.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.