m4gn Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 zdravím asi přrd tydnem my odešel muj xbox 360 mněl jsem ho 3 roky a mněl k němu asi 300 pálenych her tak jsem si koupil novej s flashema ty hry my nejdou nevíte ím to muže byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 nestačí říct, že je xbox s flashem, musíš dát vědět i jakou verzi flashe má, jestli to nevíš a nezjistil jsi to od prodávajícího, tak jsi udělal chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 zdravím asi přrd tydnem my odešel muj xbox 360 mněl jsem ho 3 roky a mněl k němu asi 300 pálenych her tak jsem si koupil novej s flashema ty hry my nejdou nevíte ím to muže byt Jestli ti nejde ani jedna ze starších her ( třeba s wave 2 ) , tak buď nemáš v xku vůbec flash a nebo máš něco s mechanikou . Ale nejspíš bych to tipoval že jsi udělal chybu a hned jak jsi ho koupil , tak jsi aktualizoval dashboard : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4gn Odesláno Červen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 ano mám to a wave 2 ale jde ji mej jedna hra a to je mafie 2 nevím čím to muže byt A HRY NEJSOU POŠKRÁBANY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Jestli ti jde jedna hra ( MAFIE 2 ) tak flash máš , ale je opotřebená mechanika ( jestli hraješ bez instalace her na HDD tak je to tím ) . Je potřeba si nechat od flashera seřídit laser ( zároveň si můžeš dát nový DB a flash ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.