DeSmond Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Poradte mi nekdo, vzal jsem si na chatu ps3 a chtel ho pred cynche ze predu televize pripojit, ale je to marne, porad mam modro... s xboxem to tak pripojim, v cem je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomas.kolinek Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Nastaveni v ps3?Ale do toho se nedostanes kdyz to nemas pripojene k televizi:( Asi to bude podle me tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FallenCZ1468625123 Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 zkoušel si to při zapnutí držet dýl až to 2x pípne ?? tím by se mělo resetovat video settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Červen 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Funguje to, moc dekuju tohle by me vazne nenapadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FallenCZ1468625123 Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 v pohodě :) rád sem pomohl... taky mívám takové problémy... někdy mi prostě z ničeho nic nechce poslat signál HDMI do TV a naopak tak musím resetovat a pak už to jede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DeSmond
Poradte mi nekdo, vzal jsem si na chatu ps3 a chtel ho pred cynche ze predu televize pripojit, ale je to marne, porad mam modro... s xboxem to tak pripojim, v cem je problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.