Assassin Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Zdravím všechny stáhnul jsem si hru Warcaft 2, a složku se dvěma soubory jsem uložil do PSP/ISO, ale když chci hru spustit tak místo názvu hry v nabídce her je napsáno Corrupted data, nevíte někdo prosím co s tím? Děkuji za odpověď :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 x:psp/game/hra/eboot.pbp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 pořád mi to píše Corrupted data, i když tam dám jenom ten eboot.pbp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 převedený do psp to už asi máš vid,a dáváš to do game jo? ne 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 tedkom uz mi to nejelo, ale po chvíli se to vypne a napíše mi to: The game could not be started.(CA000005) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.