pepazavora Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Mam nejake volne sloty na HRY A DLC ale neumim je vymenovat muze mi nekdo poradit nebo dat jednoduchy navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Co přesně je na tom těžkého? Prostě tomu někomu, s kým budeš měnit, pošleš přihlašovací údaje na účetna PSN, kde máš dotyčnou věc. On si mezitím založí účet, na lPSN se přihlásí s tvými údaji a může stahovat. A protože stažený obsah funguje pro všechny účty na konzoli, může hrát na svém hlavním účtu. Jen nesmí onen sdílený účet smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jedi_James07 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 A to jako bude vědět navždy můj login a heslo k účtu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Obvykle se to dělá tak, že se sdílená věc koupí na zvláštní účet, kde není nic jiného. Tam pak zase moc nevadí, když login zná. Navíc původní majitel účtu si může data změnit. Což se doporučuje. Samozřejmě, sdílet hlavní účet se vřele nedoporučuje, z pochopitelných důvodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepazavora
Mam nejake volne sloty na HRY A DLC ale neumim je vymenovat muze mi nekdo poradit nebo dat jednoduchy navod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.