michat Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Zdar, mam dotaz, jaký máte názor na HTC SHIFT ? Koukal jsem na něj, našel jsem ho docela levně, a tak se ptám. Jde z něj volat i když je přeinstalovanej na W7? Nebo se vyplatí radši koupit iP 4? Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 prvni odkaz v googlu a hned ti odpovi na tvoji otazku Jde z něj volat i když je přeinstalovanej na W7? :roll: http://mobil.idnes.cz/aplikace.aspx?c=A071212_192926_chytre-telefony_ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 co se vyplatí teda víc? HTC nebo iP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 ja bych šel už jen do iPhonu 4......ten shift taky nevypada špatně ale mobil už to moc neni a je to stary.....až uvidíš co iP všechno umí tak nebudeš litovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 já vim co iP umí, měl sem ho, sice jen 3G, pořád mě láká iP4 ,a le to HTC by nebylo ěpatný no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 ja mam zkušenosti jenom s iphonem....tak poravnavat s HTC nemůžu...ale pro mě je iphone BEST a už nikdy nic jinyho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 no, pro mě je taky iphon všechno :D ale na tom htc mě lákáji ty widle a klávesnice prostě no :/.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Solokapr Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Jednoznačně iPhone 4, pokud jsi měl 3G budeš nadmíru spokojen s výkonem a možnostmi které ti iP4 nabídne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Já bych šel taky do iP 4, mám 3G jako si měl ty a hned bych ho vyměnil za iP 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.