majk Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Ahoj synek se snažil dát micro sd do acekardu2, ale obráceně teď to nenačítá jde to nějak rozdělat nebo to je na novou kartu? děkuji :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trany Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Obráceně? Je ta paměťovka nějak poškozená, zlomená? Kdybych to zkoušel já, asi bych ji tím zlikvidoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 da sa ta karta v pohode otvorit ale ci to nieco pomoze to neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 otevřel jsem ji nožíkem,ale nic zvláštního se s tím dělat nedá zřejmě budou ohlé čtecí plíšky. Už jsem obědnal novou. díkec ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Ahoj tak jsem tady znovu, karta v utery dana nová, až do dnes jela v pohodě, ale dnes už jen po zapnuti nds hlaška:there is no DS Card inserted. Zformatoval jsem ji dal znovu akaio, ale beze změn. Je ještě nějaká možnost co s tím nebo reklamace? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 zrejme reklamacia...mne toto spravila R4i a nepodarilo sa mi nijak ju rozchodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trany Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Možná je Acekard jen uvolněný, zkus ho narvat do DSka a vlož mezi ně kousek papíru. Nebo zkus narvat samotnou kartu bez paměťovky. Pokud se objeví nějaká chybová hláška, je problém někde na paměťovce, pokud ne, problém je v kontaktech Acekardu (není to z mé hlavy, jenom jsem prošel zahraniční forka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 tak jsem to vyzkoušel jak s papírkem i bez paměťovky ale vše beze změn jen ta hláška asi je fakt v čudu.zitra dám vědět wigishop.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 tak jsem to vyzkoušel jak s papírkem i bez paměťovky ale vše beze změn jen ta hláška asi je fakt v čudu.zitra dám vědět wigishop.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Ahoj všem chci se zeptat hrál někdo tuto hru? http://downloadfreeroms.kamranweb.com/2011/04/100-classic-games-europe.html Nám se nepodařila spustit, vždy bylo jen bílé okno a pak jen jsem musel smazat. Ještě mě napadlo jestli to nemůže dělat trojan!! Pokud ano dá se s tim něco ještě dělat? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Trojan v DSku XD No o tom fakt pochybujem.Mas v Acekard najnovsie akaio :D Lebo viem ze ked je len biela obrazovka tak mas stary akaio system a treba ho updatnut.Iny dovod nepoznam.A inak nepis 3 prispevky po sebe pouzivaj tlacitko upravit/edit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 nejnovější akaio mám, ale s tim virem někde se o tom psalo.. protože mě přestala fungovat karta po dvo dnech od zakoupení teď jen hláška there is no DS Card inserted. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 ta konzole dnes naběhla jednou jde a zase nejde to je divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
majk
Ahoj synek se snažil dát micro sd do acekardu2, ale obráceně teď to nenačítá jde to nějak rozdělat nebo to je na novou kartu? děkuji
:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.