Achrisoofa Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 Stalo se mi to že jsem si stáhl jenom wipeout a ted když si to chci stáhnout tak už to nejde zajedu do toho a tam se mi ukáže remaining 0 ale přitom sem si stáhl jenom jednu hru a vubec do tý nabídky hej nemužu zaject nevýte co s tim? Citovat
Panther Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 uz mas smulu v EU to tak je no co se da delat taky se mi to stalo Citovat
N1cCo Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 PROBLÉMY: pokud jste nepostupovali podle výše uvedeného postupu, rovnou si vybrali hru a nabídka her vám poté ze složky "Welcome Back" zmizela, postupujte následovně:v XMB PS3 nebo PSP zvolte ikonu PlayStation Network poté otevřete Account Management -> Transaction Management -> Services List zvolte "PlayStation Network Promotions" nyní vyberte "PS3 Free Games" nebo "PSP Free Games" a zvolte"Select Content" otevře se nabídka her "Welcome Back" a můžete si vybrat dvě hry zdarma pro každou platformu Zkus tohle :) Citovat
AssasinDaca Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 26, 2011 Chci se zeptat s flashem 6.20 PRO B6-Pernament si asi nic stahovat nemužu co?... Díky za odpověď Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.