Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

poskozene najizdeni windows vista

Mirage_cz

Otázka

Ahoj prave jsem se pokusil zapnout tatkuv notebook ale nesel zapnout a chce to po mne instalacni cd aby se system opravil ale ja se bojim aby se nevymazaly vsechna data na pocitaci protoze tam ma tatka veci na vysku ktere musi zitra odevzdat jinak ho vyhodi. ptosim nevite jak treba propojit pc s notebookem aby jsem si z nej zkopiroval vsechny veci? díky (popripade je ta oprava bezpecna?) ma windows vistu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nevim, co vse tu zaznelo. Ale mas spoustu moznosti.

1) nabootovat z nejakeho live cd (linux/BartPE atd..) a zkopirovat data na flashku (nejlepe) nebo na USB externi HDD, pripadne na sdilenou slozku v siti v jinem PC

2) opravit tu Vistu (shit OS) nebo reinstalovat. Kdyz to reinstalujes, tak nemusis formatovat HDD. Kdyz ho nebudes formatovat, tak se ti ty data zachovaji

3) vyndat HDD a pres redukci pripojit na USB k jinemu PC nebo pokud je ten notes v haji, tak proste ten hdd prendat do jineho ntb...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu