tomagii99 Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Mam 3.52 m33 a isa mi normalne jdou ale dnes kdyz si chci cokoliv dat do psp tak je to corrupted file nechapu to...at jde o obrazky nebo mp3ojky proste vse corrupted... a kdyz si chci dat nove iso tak se ani neobjevi...Pomuz mi nekdo Prosiiiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcuss Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Mam 3.52 m33 a isa mi normalne jdou ale dnes kdyz si chci cokoliv dat do psp tak je to corrupted file nechapu to...at jde o obrazky nebo mp3ojky proste vse corrupted... a kdyz si chci dat nove iso tak se ani neobjevi...Pomuz mi nekdo Prosiiiim Tak to je naky divny,davas to tam spraven? ISO do ISO... atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomagii99 Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 A jeste jsem zapomel ze nejdou ukladat hry vzdy se to treba ulozi ale jak ji spustim podruhe tak uz to je corrupted a jeden soubor ve slozce SAVEGAME vzdy zustane vlastne tro neni soubor ale slozka se tremi soubory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomagii99 Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Jj vsechno spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomagii99 Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 A jeste musim podotknout ze jsem kartu dostal jiz s nahranyma hrama a vsechny jdou ale jak rikam kdyz si tam chci neco dat tak je to corrupted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Zformatni ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 najed do recovery - configuration a hide corrupted icons Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matteo Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 Formát karty, formát flash1, když tak reinstall firmware. Nic hardwarovýho to podle mě nebude, to by to kartu nebralo vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 nemusi to byt prblem hardware u psp ale karta muze byt v p*** mas kamose s psp od kteryho by sis mohl pujcit kartu,popr jemu pujcit svoji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 zkus jinou kartu ;) nebo jiny USB kabel.. a pak to tam jeste dostat pres jiny PC, je mozny ze jsou nejake problemy s ovladaci apod.. ... samozrejme nejdrive zformatni kartu/flash1 ;) ... pripadne jako posl. reseni reinstalluj FW, ale tim to urco nebude... tipuji spise USB kabl/karta/PC ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maximus.d Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2007 mel jsem ten samej problem... a zjisteni 1G karta je v pr... vejde semi tam 180MG a dost.ani sformatovani mi nepomohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomagii99
Mam 3.52 m33 a isa mi normalne jdou ale dnes kdyz si chci cokoliv dat do psp tak je to corrupted file nechapu to...at jde o obrazky nebo mp3ojky proste vse corrupted... a kdyz si chci dat nove iso tak se ani neobjevi...Pomuz mi nekdo Prosiiiim
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts