tomagii99 Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 Mam 3.52 m33 a isa mi normalne jdou ale dnes kdyz si chci cokoliv dat do psp tak je to corrupted file nechapu to...at jde o obrazky nebo mp3ojky proste vse corrupted... a kdyz si chci dat nove iso tak se ani neobjevi...Pomuz mi nekdo Prosiiiim
0 Marcuss Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 Mam 3.52 m33 a isa mi normalne jdou ale dnes kdyz si chci cokoliv dat do psp tak je to corrupted file nechapu to...at jde o obrazky nebo mp3ojky proste vse corrupted... a kdyz si chci dat nove iso tak se ani neobjevi...Pomuz mi nekdo Prosiiiim Tak to je naky divny,davas to tam spraven? ISO do ISO... atd?
0 tomagii99 Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 A jeste jsem zapomel ze nejdou ukladat hry vzdy se to treba ulozi ale jak ji spustim podruhe tak uz to je corrupted a jeden soubor ve slozce SAVEGAME vzdy zustane vlastne tro neni soubor ale slozka se tremi soubory
0 tomagii99 Odesláno Září 18, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 A jeste musim podotknout ze jsem kartu dostal jiz s nahranyma hrama a vsechny jdou ale jak rikam kdyz si tam chci neco dat tak je to corrupted
0 Kastan Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 najed do recovery - configuration a hide corrupted icons
0 Matteo Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 Formát karty, formát flash1, když tak reinstall firmware. Nic hardwarovýho to podle mě nebude, to by to kartu nebralo vůbec.
0 MAMUTH Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 nemusi to byt prblem hardware u psp ale karta muze byt v p*** mas kamose s psp od kteryho by sis mohl pujcit kartu,popr jemu pujcit svoji?
0 Anonymous_ Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 zkus jinou kartu ;) nebo jiny USB kabel.. a pak to tam jeste dostat pres jiny PC, je mozny ze jsou nejake problemy s ovladaci apod.. ... samozrejme nejdrive zformatni kartu/flash1 ;) ... pripadne jako posl. reseni reinstalluj FW, ale tim to urco nebude... tipuji spise USB kabl/karta/PC ;)
0 maximus.d Odesláno Září 18, 2007 Nahlásit Odesláno Září 18, 2007 mel jsem ten samej problem... a zjisteni 1G karta je v pr... vejde semi tam 180MG a dost.ani sformatovani mi nepomohlo...
Otázka
tomagii99
Mam 3.52 m33 a isa mi normalne jdou ale dnes kdyz si chci cokoliv dat do psp tak je to corrupted file nechapu to...at jde o obrazky nebo mp3ojky proste vse corrupted... a kdyz si chci dat nove iso tak se ani neobjevi...Pomuz mi nekdo Prosiiiim
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts