Panther Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Mám možnost stáhnout poslední free hru ale nevim jakou Wipeout nebo Dead Nation?! Nejlepe bude kdyz mi poradi ten kdo ma obe diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 wipeout, jasná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Dead Nation:D... vyber si podle toho jestli chceš závody nebo zombíky, třeba mě moc wipeout nebralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Mě absolutně Dead Nation zklamalo, čekal jsem že to bude mnohem lepší, ber WipeOut, to mě chytlo více.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 dead nation je super:) wipeout nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Tak tedy stahuju Wipeout prece jen to je klasika diky vsem :) máte to u mě (Fox to BF na PC bysme mohli dat ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlovkvetinaci Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Rozhodl jsi se dobře.. ten Wipeout je skvělej a to mě normálně závody nebaví. Jestli něco jako ten Dead Nation tak to se vyplatí koupit si Laru Croft. Je to podobné a přec to je o tolik lepší hra. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Mám možnost stáhnout poslední free hru ale nevim jakou Wipeout nebo Dead Nation?!
Nejlepe bude kdyz mi poradi ten kdo ma obe diky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.