Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problémy s online hraním.

Otázka

Odesláno

Zdravím všechny,

od té doby, co znovu funguje PSN (po útocích hackerů), jsem si stahoval patch (myslím 3.61), stáhnul se a nainstaloval normálně a já se přihlásil do PSN bez problému. Chtěl jsem zapnout Call of Duty: Black Ops. Vložil jsem disk a čekal jsem. Obrazovka zčernala a sekla se. Restartoval jsem PS3 a stejnou věc jsem udělal, ale s jinou hru, také nenaběhla, obrazovka zčernala a sekla se. Teď nedávno jsem stahoval nejnovější patch a stejně nic.

Psal jsem i na PS podporu ČR, ale vůbec mi neporadili. Dokonce i na anglické PS3 fórum, také nic. Před útoky hackerů jsem normálně mohl hrát (cca den před útokem a výpadky služeb PSN), takže vůbec nechápu, co se mohlo stát a do opravy se mi dávat nechce.

Nevíte někdo, co s tím ? :idea:

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Um, tak už mi to funguje. Jediné, co pomohlo bylo udělat "RESTORE PLAYSTATION", nebo tak něco. Sice se smažou všechny GAME & SAVE data, ale zaručeně Vám to půjde (mně to jde). Už hraju B-OPS bez problému :)

PS: Novější patche jsem si předtím samozřejmě stahoval a instaloval, ale stejně nepomohly. Jediné, co pomůže je ten restore.

PS: prosím o lock, díky :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu