wenca99 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 prosim Vas , zoufale hledam kde stahnout nfs undercover a backyard wrestling, skoro kazdou hru si najdu ale tyhle dve proste nemuzu najit. pomuze prosim nekdo? :D Citovat
Reesey Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 Googloval sem 20 vterin a mel sem toren (zivej) na obe hry.- chce to jen nebyt linej a skusit hledat na vlastni pest nez tu obtezovat vsechny mozny lidi zde. Nemyslim to zle ale kdyz me hned prvni najde torrent co jede o 106,tak je to u me liny prase Citovat
rockyzz Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 Bože, tohle se najde na googlu během pár vteřin, popř. minut! Prostě nebud línej a snaž se! Edit: tak, reesey mě předběhl :lol: Citovat
Dlaha Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 prosim Vas , zoufale hledam kde stahnout nfs undercover a backyard wrestling, skoro kazdou hru si najdu ale tyhle dve proste nemuzu najit.pomuze prosim nekdo? :D mrkni na xbox360iso.com na torrenty kašli, je to zlo :) (a nechci tady rozbíhat další flame o tom, jak jsou torrenty snadno vystopovatelný a nebezpečný, jen říkám, že stačí najít linky na megauploadu a hru má člověk za chvíli doma (mě to z nich jede maximálkou), a přitom neporušuje zákon a platit taky nic nemusí) Citovat
wenca99 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 ja nejsem linej ja t hry hledal, ja nejsem ten co chce hru a misto aby hledal tak prudi jiny aby mu ji nasli, ale kdyz uz sem je nemohl najit tak az potom jsem zasel sem a tady se dozvim ze sem liny prase tak diky panove :( Citovat
Reesey Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 ja nejsem linej ja t hry hledal, ja nejsem ten co chce hru a misto aby hledal tak prudi jiny aby mu ji nasli, ale kdyz uz sem je nemohl najit tak az potom jsem zasel sem a tady se dozvim ze sem liny prase tak diky panove :(skus to jeste jednou,pokud nenajdes linky ti poslu Citovat
forWhat? Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 wenca99 sry za spam ale Big girls dont cry :)) Citovat
wenca99 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2011 hele fakt sem linky ani po dalsim hledani nenasel :( a nevim co myslis tim big girls :) Citovat
Filousss1893 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2011 http://www.console-power.com/viewtopic.php?t=15327 tady máš odkaz na NFS undercover, ale musíš se zaregistrovat, pak ti ten odkaz půjde Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.