danfri Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Dobrý den všichni,mám takový problém.Když spustím Killzone 3 a jdu hrát ve dvou kampaň chvílema jdou ovladače jen napůl třeba že mohu jen střílet a nic jiného,prosím poraďte. 1 ovladač-Dualshock 3 (bezdrátový) 2 ovladač Dragonplus 3 (drátový) PS3 system - 320GB , fat Killzone 3 není 3D (originálka),třeba u Resistance a Resistance 2 jde multiplayer v poho,zkoušel jsem i jiný ovladač který na DIRT 3 běží v poho (Trust,drátovej určen spíše pro PC a PS2) Děkuji všem za odpovědi. Trust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Možná to je tou kompatibilitou, když je teda určen spíše pro PC a PS2, ale teď opravdu nevím taky jsem měl jednou takový problém, ale nemůžu si vzpomenout jak jsem jej vyřešil :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ale když napojim Dragonplus tak taky nejde,a je určen přímo jen pro PS3 a možná PS2.Ale stejně děkuji duska33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Tak , vracím se zpět , k vánocům jsem dostal ORIGINÁLKU KILLZONE 3 ale zase mi to ovládání skáče , Hraju se ségrou a vůbec mě to takhle nebaví . Děkuji za všechny odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 od urcityho data si sony vymohlo ze musi byt vsechny periferie certifikovany (ze by kuly poplatkum?:D) aby byly na PS3 100% funkcni, problem bych hledal v nekompatibilite (pokud tedy mluvis o tom dragonneco ovladaci)... cose hrani se segrou tyka, jednoducha rada... mars do kuchyne segra, tam mas lepsi zabavu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Lepší rada ? Dragonplus nám daly v obchodě přímo k PS3 :D (a ještě něco , ty častý uploady her -každá kterou koupím -mě vážně se*ou):arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 jj ja kdyz si kupoval ps3, tak mi taky v obchode dali k tomu nejakej ovladac, kterej nikdy poradne nefungoval... na obchodniky se clovek muze vzdy spolehnout, hlavne teda v ruznych elektromarketech :D edit: resp. ovladac fungoval, ale nesmel se pouzivat s dualshockem, jakmile jeli oba, tak to zlobilo, hra se treba i sekala divne atp... kdyz se ten neoriginalni vypnul, najednou slo vse jak po masle... 2 dualshocky jdou samozrejme bezproblemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Takže kdybych dal do hromady Dragona a Trust tak by to mohlo fungovat ? ( a nebo by se kopaly třeba oba dva :D ) EDIT : DUALSHOCK jde jen ten Dragonak se kope Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 jj to sem psal taky, kdyz sem mel zapojenej jak dualshock tak ten neoriginal, tak ten neoriginal sel blbe a nekdy se divne sekala cela hra, kdyz sem mel zapojenej dualshock tak slo vse ok jak ma, kdyz 2 dualshocky tak taky vse ok, kdyz jen ten neoriginal tak to relativne vse fungovalo, teda az na blbou citlivost pacek a nemoznost udelat plynulej pohyb otocenim... ty levny neoriginal ovladace za ty penize nestoji, lepsi je koupit si druhej dualshock uf zkouset 2 neoriginaly, ty jsi teda odvaznej :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Ok budu přemýšlet o novým DualShocku (stejně po nabití funguje 20 minut a pak hlásí že je vybitej ) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Mimochodem jaký máš hry ? Někdy bychom mohly něco dát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 hraju bf3, moh, hm to je asi vse co online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 :D tak to nemam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.