Pepin21 Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Ahoj, nahrál jsem si na PSP seriály ve formátu MP4, ale jsou v Windows Media Player. No a PSP Media Player nepodporuje, jaký přehrávač podporuje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NikeMaster Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Však ti stačí, že je to MP4 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepin21 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 jo? Ale mě to napíše "The data type is not supported". Tak co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jim Beam Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 spatnej format videa...musi bejt v urcitym rozliseni + v MP4 cili kdyz tam nahrajes video s rozlisenim 800x600 v MP4 tak ti to hodi tohle.Najdi si konvertor a prekonvertuj si to v tutorialech by neco melo bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 K tomu rozlišení musí být i podporovanej kodek videa/audia - MPEG-4/AAC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepin21 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Kodek? Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepin21 Odesláno Červen 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 Problém vyřešen, bylo to to rozlišení ;) Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pepin21
Ahoj,
nahrál jsem si na PSP seriály ve formátu MP4, ale jsou v Windows Media Player. No a PSP Media Player nepodporuje, jaký přehrávač podporuje? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.