fox171 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Little Big Planet - pomozme si s trofejemi UPDATE 2.7. 0:05 ČŤETE Prosím pište zde, s jakou trofejí potřebujete pomoct, ať vás mohu správě zařadit. _______________________________________________________________________________________________________________________ UPDATE 1.7. 23:48 CREATE TROPHY - Levely, které jsi vytvořil byly osrdíčkovány nejméně padesáti lidmi a ty jsi byl osrdíčkován nejméně třiceti lidmi Kdo chce vyměnit srdíčka na level či profil, ať se hlásí zde v topiku. Udělám zde seznam a každý nový člen osrdíčkuje všechny členy se seznamu povinně, vč. mě !.. Srdíčkujte tyto hráče: fox171cz ladavi88 Rowan_88 zlovkvetinaci LucoLoss Adikova luk700102 ______________________________________________________________________________________________________________________________________ Slot 1 - Zítra od 18:00 hod BOOTY MASTER - Posbírej všechny bubliny s věcmi v příběhových levelech 4/4 deepthroat fox171cz Panther luk700102 PARTY PERSON - Dokonči level online se třemi hráči, kteří jsou ve tvém Friend listu 4/4 deepthroat fox171cz Panther luk700102 ______________________________________________________________________________________________________________________________________ Vysvětlivky výše... Slot 2 BOOTY MASTER 0/0 PARTY PERSON 0/0 ______________________________________________________________________________________________________________________________________ ŽÁDEJTE I O JINÉ TROFEJE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Pomůžu, když pomůžeš s trofejí dohraj se třema friendama level :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Mohl bych se pridat? taky mi tato trofej chybi a jeste jestli byste mi nepomohli udelat level s vodou vubec netusim jak na to dik :) +Dame si srdicka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 šel bych tééž :-) luk700102 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Level s vodou uděláš pokud máš zakoupené dlc Piráti z Karibiku, v základní hře není. Nahoru přidávám seznam + instrukce... Pokud by někdo měl připomínku ať se ozve zde do topiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 a nejde tu vodu udelat ze nekdo by semnou v parte byl a on ma to DLC a pridal tam vodu misto me? ja to jen publikoval? kdyby jo byl bych rad kdyz by mi nekdo s tim pomohl :) // o vikendu semnou pocitejte ted u si te jdu pridat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 To nevím, já zkoušel vystřílet 5000 kulek co je v MGS balíčku a asi po 3 hodinách střílení nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ne trofej nedostaneš když nemáš DLC, ale k platině potřeba neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 To nevím, já zkoušel vystřílet 5000 kulek co je v MGS balíčku a asi po 3 hodinách střílení nic... to se mi taky stalo ale strilel sem asi hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Jak píše deepthroat, musíš mít koupené dlc, můžeme to někdy společně koupit, taky bych si je rád zahrál a posbíral trofeje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Tedy já si teď na americkém účtu v rámci welcome back lbp stáhl (abych nemusel sahat pro disk) a dlc z hlavního účtu mi tam nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Pokud by někdo odpadl, tak si mě napište jako náhradníka ...díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Tak pokud máš DLC z Evropy tak by to nemělo fungovat jsem někde četl, ale nevím to jistě.. Tedy já si teď na americkém účtu v rámci welcome back lbp stáhl (abych nemusel sahat pro disk) a dlc z hlavního účtu mi tam nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Tak já to můžu potvrdit. Jen škoda, že jsem to nevěděl dřív... Mimochodem vyměním srdíčka autora a lvlů. Stačí poslat zprávu na psn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Tak to je jasné, ale překvapilo mě že ani savy některých her nejdou migrovat mezi EU a US verzí hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Určitě srdíčka po vyměnovat můžeme potřebuji hlavně na profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Srdíčka taky rád vyměním..můj nick viz PSN karta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Srdíčka taky rád vyměním..můj nick viz PSN karta ;) Ok, za chvíli ti je tam hodím, prosím hoď mi je na všechny levely a na profil, dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ok, za chvíli ti je tam hodím, prosím hoď mi je na všechny levely a na profil, dík... už jsem si tě přidal, hned ti je dám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 už jsem si tě přidal, hned ti je dám ;) Máš je tam ! Prosím shází mi 15 srdíček na profil, díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 fox171: nemáš zač a taky díky ;) Jinak taky prosím dejte mi někdo srdíčka, rád oplatím...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Potvrdte zítra účast od 18:00 hod. Pište zde prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Affirmative! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Upravil jsem topik, nyní je možnost se přihlásit k výměně srdíček, tak šup šup ! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 aj ja se hlasim pokud jsem se nehlásil .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.