forWhat? Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Cau takovejhlech topicu je tady hodne ja vim ale chtel bych vedet jaky sou vase nejoblibenejsi hry na xbox za vsechen cas co xbox existuje (xbox360 a i starej xbox klidne). Zadny omezeni co se tyce FPS,arkady atp. nejsou, piste jak se vam zachce. Nemam moc co hrat takze chci kouknout co bavi vas atp. je mi jasny ze u hodne lidi to bude GoW,effecty,alan atp. , ale nevadi. Treba mi utekla par pecek ktery si rad zahraju :) Chtel bych aby to probihalo tak ze napisete hru,predstavoval bych si tak 3 hry vic ne, min klidne pokud nemate vic her co vas uchvatili. Takze prvne napisete nazev, pak do zavorky procenta kolik byste ty hre dali (abych dal meritko tak 100% je hra ktera vas naproto uchvatila zazili ste u ni tzv. gamersky orgasmus a mysleli ze uz nikdy lepsi hra byt nemuze=) ), pak strucne proc vas ta hra natolik uchvatila. Priklad- 1.Alan wake (95%) protoze blabla bla 2.Mass effect (90%) protoze bla bla bla atp. Btw omlouvam se za pravopisne chyby a dekuju za spolupraci :) Myslim ze tenhle topic by mohl pomoct vic lidem nez jen me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 1. Mafia 2 (to si urcite hral :D) - Je v čěštině a je pri ní sranda hlavne joevovy hlášky :) (85%) 2. Battlefield Bad Company 2 - ničitelne prostředí a nejlepší multiplayerova hra co jsem hral. (80%) 3. ...... nemám PS: Ty už se nevěnuješ pspcku? Taky jsem přešel na xbox. :D Ale pspcko mam furt rád. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Kolikátej je tohle už topick na tohle téma?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Cojoot-slim-Diky ti za post:) jj pspecka uz moc nedelam. Freezee- klidek chtel jsem tu udelat trosku jinak ze napisou % + proc se ta hra libi, pokud se ti to nelibi tak sorry ale nevsimej si toho tady :) its easy Edit: Lidi nestydte se ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Kolikátej je tohle už topick na tohle téma?:roll: No a co? Ty jsi admin nebo co? Já si myslím, že je to dobré tema. Ještě k tomu jsem měl první koment. :D Takže je to cool. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Víš, že je to těžká otázka?! Těch her co jsem dohrála je moc, vybrat 3 mi dalo zabrat.. 1)Dead space 1 90%, protože ta atmosféra je super, skvělá hratelnost, lekačka 2)Nfs Shift unleashed -90%, protože se mi moc líbí grafika, hratelnost a připomíná mi to GT 3)Mafia II. -85%, čeština, hlášky, hratelnost, grafika, hudba, historické vozy..nebýt konce, který mě zklamal, dala bych ji na první místo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Víš, že je to těžká otázka?!Těch her co jsem dohrála je moc, vybrat 3 mi dalo zabrat.. 1)Dead space 1 90%, protože ta atmosféra je super, skvělá hratelnost, lekačka 2)Nfs Shift unleashed -90%, protože se mi moc líbí grafika, hratelnost a připomíná mi to GT 3)Mafia II. -85%, čeština, hlášky, hratelnost, grafika, hudba, historické vozy..nebýt konce, který mě zklamal, dala bych ji na první místo :) Ty jo, holka a da na prvni misto dead space, tak to klobouk dolu :)))) tohle pustit mlady tak uz ji nekdy neuvidim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 zatím na xboxu narané moc nemám, ale velmi přijemně mě překvapil Crysis 2! 90% Všechny Assassiny! Poslední tak 85%! A možná se mi budete divit, ale Fifa 11 pro mě byla zlomová, oproti 09 je to hoooooodně velký pokrok, už se nemužu dočkat 12! takže tak 87%:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 spis holka co dala na druhe misto automobilove zavody :D kazdopadne pro me je zatim nejlepsi NHL 11, naposledy jsem hral NHL 2003 jeste na PC takze prechod do nextgen byl pro me docela sok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Prosim snazte se dodrzet to co sem psal - PORADI, HRA, PROCENTA a proc ! NE ze napisete NHL 2011 protoze je nejlepsi ... Vim ktery hry sou "nejlepsi" ale zajima me proc a proc zrovna pro vas. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Sháníš pomoc a ještě si budeš vymýšlet? :D Pokud bych měl napsat 3 starší hry, co mě opravdu bavily a nejsou tak profláklé, tak určitě: Dark Sector - 90% - dobrej přiběh hratelnost, prostředí, atmosfera The Bourne Conspiracy - 70% - slabší ale bavilo mě to, pokud se ti libi filmova serie tak do toho běž Bayonetta - 85% - šílené, ujeté, Bayonetta je neskutečně sexy, dlouhý příběh, dobrý bojový systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Ty jo, holka a da na prvni misto dead space, tak to klobouk dolu :)))) tohle pustit mlady tak uz ji nekdy neuvidim :DMyslim, ze kdybys sledoval me reakce pri hrani, nasmal by jses! :D Kolikrat jsem to chtela vypnout, protoze jsem nemela odvahu zajit za dalsi temny roh, ale jsem na sebe pysna, ze jsem prekonala strach :D spis holka co dala na druhe misto automobilove zavody :Dkazdopadne pro me je zatim nejlepsi NHL 11, naposledy jsem hral NHL 2003 jeste na PC takze prechod do nextgen byl pro me docela sok :) Miluji auticka :) Kdybys prede mne postavil plnou tasku kosmetiky a vytuneny treba Ford mustang, tak bych radsi zvolilia projizdku ve Fordu :)Jinak se omlouvám za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiqi Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Mass Effect 2 (100%) - vyborný příběh, super atmosféra, ovlivnitelnost příběhu, několik způsobů jak hrát, obtížnost insane je fakt insane L.A. Noire (87%) - něco nového v žánru her, musíte dávat velky pozor na to co lidi říkaj, kontrolovat důkazy, koukat na mimiku a jak se lidi vyjadřujou a dle toho poznat jeslti je to lež / pravda Red Dead Redemption (85%) - dalši pecka od Rockstaru, westernovka, velice mě bavila, dobrá hratelnost, dlouhý a dobrý příběh, ke konci trošku stereotyp Mortal Kombat (80%) - velice jsem se na to těšil, prvních pár dní jsem si ji užíval, tuny krve, komba, fatality, v challenge tower ale i ve story modu jsem byl občas dost frustrovany obtižnosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Burnout 3,Burnout 4-Nejlepsi hry z Xboxu Forza 2-Nejlepsi z X360 Fable II-2.Nejlepsi (Forza 3 i Fable III sucks!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 KillDalos:Ta bayonetta me opravdu zaujala urcite si to sezenu protoze typ tehlech her miluju, takze diky za tip. Jirulka:sem u toho byl podelanej taky a ani jsem to nedohral :D takze te obdivuju ze si to dala az do konce :) Panther:stim fablem naprostej souhlas... 2 byla uzasna hra co v sobe mela proste neco novyho, ale na to jak rikali jak uzasna bude trojka tak nakonec to byl peknej bullshit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Mě osobně se líbí GOW a Forza Gears of War 2 (9O%) - Líbí se mi, příběh a hratelnost hry :) Forza Motosport 3 (95%) - Řekl, bych že asi nejlepší závodní hra vůbec (u všech platform) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Jednoznačně >>> Halo 3 (95%): Jednoznačně nejlepší multiplayerová hra na xboxu (pro mě), úžasné custom games, epická kampan. Halo: Reach (85%): Skvělá a zábavná kampan a skvělej multiplayer, + ještě různé zombie mody a coop. - Není to lepší jak Halo 3, ale furt pecka! A ještě je tu pár dalších her, ale chtěl jsem napsat jen ty nejlepší a exkluzivní pro X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 1)assasins creed (vsechny dily) uz kdyz vysel prvni nejslabsi dil,vedel sem ze to bude hitovka a bude to dalsi popularni serie 90% 2)resident evil 5 neni treba komentovat dustojne uzavreni pribehu (respektive osudu postav ktere sme znaly) 90% 3)top spin 4 85%jako aktivni hrac si cenim spracovani hry,je to bezvadna pecka! 4)batman arkham asylum 95% bylo by co vylepsit ale narozdil od jinych her se superhrdinou je tohle kruta hra kterou si rad zahraji znova moje zklamani: L.a. Noire me ocekavani resident evil operace raccoon city asasins c. Revelations batman arkham city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Cartman182:takhle presne sem to nechtel ale ok beru to pouze jako provokaci ^^ Rockyzz:u tebe bylo HALO jasne, me ta serie moc nechytla mozna tim ze sem hral jen single, multak bude asi jine caffe. Reesey:diky za tipy, celkem me prekvapil ten RE 5 ze se ti tak libil me prisli predchozi dily mnohem lepsi, ale furt resident je resident =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 1. Forza 3 (99%) pro mě největší libovka co jsem hrál 2. Rainbow Six Vegas 2 (80%) super MP, coop i singl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Cartman182:takhle presne sem to nechtel ale ok beru to pouze jako provokaci ^^Rockyzz:u tebe bylo HALO jasne, me ta serie moc nechytla mozna tim ze sem hral jen single, multak bude asi jine caffe. Reesey:diky za tipy, celkem me prekvapil ten RE 5 ze se ti tak libil me prisli predchozi dily mnohem lepsi, ale furt resident je resident =) No, u Halo 3 je multák pořádnej nářez, ale v Halo: Reach tam taky, ale ted bych si raději zahrál kampan než multák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 ForWhat? - Omlouvám se, editnul jsem svůj post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Petr.voltr-To rainbow six vypada zajimave urcite vyzkousim, diky za tip :) Cartman-Diky ti =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.