RadaR Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #A0C4DE]Zákazník Na základě webového formuláře [/TD] [TD=bgcolor: #A0C4DE, align: right]25. 06. 2011 11:11 dop.[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]dobry den chtel jsem se zeptat kdy bude podpora teto skvele hry na ceskem xbox live? mam pouzity na cz live cerberus network password a je mi vice mene k nicemu kdyz si na ceskem xlive uctu nemohu stahnout zadne DLC. Je toto problem Microsoftu nebo to je chyba z vasi strany? Bude nekdy v nejblizsi dobe podpora teto hry? Chtel bych si ji uzit na plno... Diky za odpoved[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #C6D3BA] Reakce E-mailem (Karel)[/TD] [TD=bgcolor: #C6D3BA, align: right]27. 06. 2011 05:29 dop.[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Dobrý den, dodatky k ME2 nejsou na "českém trhu" podporováne, jelikož nebyly lokalizované a nelokalizované DLC by ve hře způsobily problémy. V budoucnu se toto bohužel nijak nezmění. Napadá mě jedině zkusit změnit region u Vašeho účtu např. na anglický/americký a vyzkoušet stáhnout DLC poté.[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #A0C4DE] Zákazník Na základě webového formuláře [/TD] [TD=bgcolor: #A0C4DE, align: right]27. 06. 2011 12:44 odp.[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]aha takze mi to je uplne k nicemu jelikoz na xbox live je mozne migrovat z regionu do regionu jednou za 12 mesicu... :([/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #C6D3BA] Reakce E-mailem (Karel)[/TD] [TD=bgcolor: #C6D3BA, align: right]28. 06. 2011 05:08 dop.[/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]Dobrý den, jiné řešení bohužel není. Pouze vytvoření nového účtu. ( + zakoupení nové hry jelikož politika naší firmy neumožnuje jakékoliv deaktivace - reaktvivace různých kódů -klíčů) s pozdravem, Ružarovský[/TD] [/TR] [/TABLE] Takze to je k ceskemu xbox live. Pokud mohu doporucit opravdu nemigrujte z UK na CZ. Ted jsem pekne nasranej jelikoz jsem migroval v dubnu/2011 a zalozit ucet v UK mi stejne nepomuze jelikoz mam cerberus network password k ho*nu pouzity u nas... Nechapu jedno co tim pan Ruzarovsky z EA Games myslel, ze za to muze CZ lokalizace hry (pokud vim tak je cz lokalizace jen na PC) Zajimaly by me vase nazory na CZ live, co vam u nas chybi? Co by jste zmenily? Doufam ze tento topic hned nedostane LOCK jen me zajimaji vase nazory. Preci jen jsme v sekci x360 pokec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 jak můžu migrovat z cz na UK či US? vytvářel jsem si nový tak, že bych přešl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 https://live.xbox.com/ prihlasis se -> ucet -> Sprava oblasti uctu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Vy na českém live nemáte tentýž obsah jako třeba na UK? Tak to je fail, je smutné že firma která má pobočky po celém světě spustila oficiální podporu Live pro ČR teprve nedávno a ještě takto ořezanou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 to je zajimave, me bylo receno ze migrovat se da jen z US/UK na CZ a to jen jednou, naopak to nejde...maji to i ve FAQ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 deepthroat o co se tu snažíš? dyt je to stejné jako ps store...taky na cz je ♥♥♥♥♥ oproti zahraničním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Červen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 nevim jak jak funguje migrace z CZ na US/UK ale i tak je to maximalni podel ze strany distributoru... Lituji toho ze uz mam par veci nakoupenych - aktivovanych na cz accountu. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 V současné době můžete svůj účet přesunout do následujících zemí/oblastí: Rusko, Polsko, Brazílie, Maďarsko, Řecko, Česká republika, Jihoafrická republika, Kolumbie a Chile*. Informace o funkcích služby Xbox LIVE dostupných v určité zemi najdete na webu xbox.com pro danou zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 deepthroat o co se tu snažíš? dyt je to stejné jako ps store...taky na cz je ♥♥♥♥♥ oproti zahraničním Omlouvám se OT, ale reagovat musim. To si asi na store pár let nebyl. Neříkám že je tam všechno co na JP nebo US store, ale většina určitě. Minimálně si můžu stáhnout jakékoliv DLC k u nás koupené hře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 no dlc řešit nebudu nevím jak to tam e s dlc, které byly venku předtím, než bylo cz ofiko :) ale minimálně ps1 nabídka her se se zahraničníma nedá vůbec srovnat ani nabídkou a ani cenama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 US Store je především mnohem přehlednější. Navíc tam je nějaká nabídka filmů... jinak veměs stejné. Abych nebyl úplně OT, tak tohle je lumpárna obrovského kalibru. Nevíte, někdo jestli na českém účtu budou hry s kinectem podporovat rozpoznávání hlasu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Červen 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 zacinam o te podpore s hlasem pres kinect pochybovat. No, snad se milim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.