Tomas007 Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Zdravim, dnes vyšel na xbox live přídavek pro DiRT 3 Monte Carlo Track Pack za 800MS. Půjde v současné době DLC stáhnout z XBOX LIVE když mám X360 flashnuté, dashboard mám starší a když chci na live tak mi nový dashboard asi smaže flash. Nevíte někdo jak bych to mohl stáhnout klidně za MS body, to DLC asi už bude vyžadovat nový dash. [h=2][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 To ti nepujde, bez JTAGu neni mozny stahnout DLC offline. A, jak si spravne rekl, tak k Live se nepřipojis se starym dashboardem. Takze jediny zpusob (tedy krome updatu a koupeni originalni hry :D) je updatnout dash a nechat reflashnout (hraju pouze originalky, takze tomuhle moc nerozumim, poptej se radeji ostatnich na ten reflash a hlavne, jestli updatnout ten dash, nebo to nechat na flashera). Pak se na Live pripojis a stahnes bud verzi pro NoJtag zdarma (vzhledem k tomu, ze mas flash, tak stejne nejspis dostanes ban, takze je to jedno), pokud bude ke stazeni, nebo koupis normal za MSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.