Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DiRT 3 DLC MONTE CARLO

Tomas007

Recommended Posts

Zdravim, dnes vyšel na xbox live přídavek pro DiRT 3 Monte Carlo Track Pack za 800MS. Půjde v současné době DLC stáhnout z XBOX LIVE když mám X360 flashnuté, dashboard mám starší a když chci na live tak mi nový dashboard asi smaže flash. Nevíte někdo jak bych to mohl stáhnout klidně za MS body, to DLC asi už bude vyžadovat nový dash.

[h=2][/h]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ti nepujde, bez JTAGu neni mozny stahnout DLC offline. A, jak si spravne rekl, tak k Live se nepřipojis se starym dashboardem.

Takze jediny zpusob (tedy krome updatu a koupeni originalni hry :D) je updatnout dash a nechat reflashnout (hraju pouze originalky, takze tomuhle moc nerozumim, poptej se radeji ostatnich na ten reflash a hlavne, jestli updatnout ten dash, nebo to nechat na flashera).

Pak se na Live pripojis a stahnes bud verzi pro NoJtag zdarma (vzhledem k tomu, ze mas flash, tak stejne nejspis dostanes ban, takze je to jedno), pokud bude ke stazeni, nebo koupis normal za MSP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu