Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dnes vyšel na xbox live přídavek pro DiRT 3 Monte Carlo Track Pack za 800MS. Půjde v současné době DLC stáhnout z XBOX LIVE když mám X360 flashnuté, dashboard mám starší a když chci na live tak mi nový dashboard asi smaže flash. Nevíte někdo jak bych to mohl stáhnout klidně za MS body, to DLC asi už bude vyžadovat nový dash.

[h=2][/h]

Odesláno

To ti nepujde, bez JTAGu neni mozny stahnout DLC offline. A, jak si spravne rekl, tak k Live se nepřipojis se starym dashboardem.

Takze jediny zpusob (tedy krome updatu a koupeni originalni hry :D) je updatnout dash a nechat reflashnout (hraju pouze originalky, takze tomuhle moc nerozumim, poptej se radeji ostatnich na ten reflash a hlavne, jestli updatnout ten dash, nebo to nechat na flashera).

Pak se na Live pripojis a stahnes bud verzi pro NoJtag zdarma (vzhledem k tomu, ze mas flash, tak stejne nejspis dostanes ban, takze je to jedno), pokud bude ke stazeni, nebo koupis normal za MSP.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu