Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Bad Company 2 PING??

David50G

Otázka

Dobrej :cheesygrin:, potreboval bych poradit koupil jsem si bc2 a hraji to po netu jenzemam ping kolem 255 az 300 skace to ruzne a u nekterych serveru me to vykope nebo to nejde ani hrat, u MW2 mam ping minimalni ze jsempomaluporad hostem mam wifinu 10mb nevite co s tim diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Dobrej :cheesygrin:, potreboval bych poradit koupil jsem si bc2 a hraji to po netu jenzemam ping kolem 255 az 300 skace to ruzne a u nekterych serveru me to vykope nebo to nejde ani hrat, u MW2 mam ping minimalni ze jsempomaluporad hostem mam wifinu 10mb nevite co s tim diky

U BC2 je tohle normalni....musis si vybirat servery kterej maj mensi ping....u nekterejch maj prave jeste ♥♥♥♥♥ne udelany ze te to pri nejakym vyssim pingu vykopne.

Odkaz ke komentáři

• 0

mel jsem to podobne PB ani nic podobneho nepomohlo

mel jsem slaby HW, upgradoval sem a ping (na stejnem netu) je ted suprovej..

predtim jsem mel atlhon x2 4200+ee vzdycky po loadingu se nedalo skoro tri minuty nic delat "nez se ping srovnal", pak ping klesl na nejaky 2-3 kila...

po upgradu na athlon x4 640, jde vse bez problemu ping normalni podle serveru :)

Odkaz ke komentáři

• 0

No ja to hraju na NTB...a takohle pomalu mi teda nejde :D ale obcas mam propady FPS...a tamto nahore je nehratelny :D

BTW koukam ze stary Athlony s touhle hrou maj potize...kamos ma 6400 a dela mu to to same...taky musi asi pul minuty cekat...predtim se mu laguje jak....a pritom ma 5770...a ja mam jen C2D 2.0ghz a 9500M GS :D

Jinak je pravda ze pri prechodu na X4 je vetsina her plynula i na horsi grafice :)

a to to hraješ s takovejhlema lagama?

ještě můžeš zkusit tenhle program a povypínat si všechny ptákoviny jako (horší kvalita zvuku, žádna mlha a prach,...) http://www.moddb.com/downloads/gossamers-bad-company-2-launcher-v11

kde si to tam muzu upravit(zadna mlha atd?) ja tam vidim uplne to same nastaveni co je v souboru.ini v dokumentech :/

Odkaz ke komentáři

• 0

neva, já už hraju jen BFBC2 VIETNAM, protože mě vadí nevýhoda oproti hráčům hrajícím na DX9, a já mam rád když je hra co nejreálnější jak graficky tak hratelně

pro DAVID50G- koukám že máš nahráno skoro 10h a máš 4lv, co si dělal tu celou dobu?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu