wesick Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 ahoj,jde se vám přihlásit na oficialní stránky sony playstation? mě to hází stale nějaký hlašky,že stránka je v ůdržbě.Nefunkční je i založení ůčtu na PS network přes PC. někdo stejnej problem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Potvrzuji problém, chtěl jsem si změnit uživatelskou kartu a při přihlašování tam mají nějaké chyby. Že by tam bylo zase zemětřesení ?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wesick Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Taky sem si chtěl změnit uživatelskou kartu,tak to jsem rád že v tom nejsem sám,pač sem si myslel že sem zapoměl heslo,a byl sem z toho značně nervozní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wesick
ahoj,jde se vám přihlásit na oficialní stránky sony playstation? mě to hází stale nějaký hlašky,že stránka je v ůdržbě.Nefunkční je i založení ůčtu na PS network přes PC. někdo stejnej problem??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.