Lovefist_88 Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 zdravím, mám dotaz, plánuju koupit PS3 slim 160GB a mám doma 320GB HDD, který pasuje do FAT verze. půjde vložit i do PS3 slim, nebo je tam jiný typ HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 serviskonzol Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Ahoj, Samozrejme su kompatibilne - podpora je rovnaka - 2.5" HDD (SATA). -=hJD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Nevieš náhodou aký je najväčší hdd ktorý sa dá dať do ps3ky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Nevieš náhodou aký je najväčší hdd ktorý sa dá dať do ps3ky? díky moc, jinak do PS3 jde tuším narvat nejvíc 500GB, ale pokud konzoli nechceš vysloveně používat místo PC, tak stačí i menší velikosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 oki diki. Mám tam origo 160 ale mám cfw a neviem či to budem mať postačujúce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdravím, mám dotaz, plánuju koupit PS3 slim 160GB a mám doma 320GB HDD, který pasuje do FAT verze. půjde vložit i do PS3 slim, nebo je tam jiný typ HDD?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.