razziel Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 čus lidi mam takovej dotaz chci si založit učet u nejaky banky kam bych si moh posilat svoje penize ale otazka je jaka by byla nejvhodnejsi nemam s tim zadne zkusenosti kdyztak kdyby nekdo poradil budu vdecnej dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Já jsem u ČSOB a jsem naprosto spokojen, ikdyž nejlepší je asi Mbanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 díkec a kolik platíš poplatek za veedení uctu ? a za vyber :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Já mám studentskej účet, čili vedení a výběry u bankomatů mám zdarma. jinak veškerý info je zde www.csob.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 taky by mě zajimal nějakej dobrej levnej běžnej učet.....ne pro studenty....nevite?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 kluci Mbank me to zridili rodice (neni mi 18 ) nicmene zadny poplatky za vedeni uctu posilani apod a asi 4 vybery z automatu zdara tak si myslim ze to nema konkurenci (vcetne internet bankingu ktery se pro obchodovani hodi! ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Mám studentské konto u ČSOB a KB. ČSOB jsem měl asi 3 roky a potom byli nějaké problémy (změnili mi konto na běžný účet bez upozornění a přitom ve smlouvě mám, že jakoukoli změnu podmínek musí dát vědět nějakou dobu předem). O KB se vždy říkalo, že je to taková horší banka než ostatní, ale poslední dobou jsem slyšel, že se údajně zlepšili a tak jsem ji vyzkoušel. Mám nějaké studentské konto s poplatkem asi 20 Kč měsíčně, které má oproti běžnému studentskému výhody jako mobilní bankovnictví, nonstop bankéř na telefonu a dál nevim, ale je toho víc. Když se minimálně 1x měsíčně zaplatí kartou, tak vám všechny ty měsíční poplatky za vedení účtu vrátí. Po necelém roce s KB musim říct, že ČSOB už skoro nepoužívám. KB má podle mě o hodně lepší služby a ochotnější zaměstnance. U mě je pro studentský účet jasný vítěz KB. Jinak nejlepší je podle mě asi Raiffeisenbank, ale když jsem se naposled koukal, tak měla docela drahé poplatky na studentský účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 ja už boužel nejsem student ale pracujíci a ubec si nevim rady do čeho jít :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 mbank.. je zadaco a pokud jses rekneme prumernej uzivatel, tzn par vyberu z bankace, par prichozich / odchozich plateb, tak nebudes platit nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Razziel no nejlepší je asi ta Raifka, ale záleží kolik peněz ti měsíčně chodí na účet. Nevim na kolik se to vyplatí normálně, ale když ti tam přijde myslim minimálně 15k měsíčně, tak je to nějak bez poplatků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Solokapr Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Mám běžný učet u RB a jsem spokojenej, poplatky nemám žádné a plateb jak už přichozích či odchozích provadim hodně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.