Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

učet

razziel

Recommended Posts

Mám studentské konto u ČSOB a KB. ČSOB jsem měl asi 3 roky a potom byli nějaké problémy (změnili mi konto na běžný účet bez upozornění a přitom ve smlouvě mám, že jakoukoli změnu podmínek musí dát vědět nějakou dobu předem). O KB se vždy říkalo, že je to taková horší banka než ostatní, ale poslední dobou jsem slyšel, že se údajně zlepšili a tak jsem ji vyzkoušel. Mám nějaké studentské konto s poplatkem asi 20 Kč měsíčně, které má oproti běžnému studentskému výhody jako mobilní bankovnictví, nonstop bankéř na telefonu a dál nevim, ale je toho víc. Když se minimálně 1x měsíčně zaplatí kartou, tak vám všechny ty měsíční poplatky za vedení účtu vrátí. Po necelém roce s KB musim říct, že ČSOB už skoro nepoužívám. KB má podle mě o hodně lepší služby a ochotnější zaměstnance.

U mě je pro studentský účet jasný vítěz KB. Jinak nejlepší je podle mě asi Raiffeisenbank, ale když jsem se naposled koukal, tak měla docela drahé poplatky na studentský účet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu