pigi96 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Čau, potřebuju poradit když pouštím PC mám na bootu více windowsů a chci se zeptat jak se jich zbavit díky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Tak formát smaže vše ;) jinak pokud hledas jak smazat jednotlivy tak to promin nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Právě jednotliví mám na HDD moc věcí a nemám je na co zálohovat... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 zdravim, pod Win 7... dej Pocitac > prave - vlastnosti - upresnit nastaveni systemu - upresnit - start a zotaveni systemu - muzes si vybrat defaultni system kterej ma nabihat hned, ze se te to na nej ani nebude ptat, ale ty moznosti tam zustanou i kdyz skryte .. --- ja ty moznosti odstranoval pres aplikaci :-) (Boot manager nebo snad neco takoveho) uz je to dost dlouho tak presne nevim ;) snad postaci aspon toto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Suchac díky moc vyzkouším a dám vědět. :) EDIT: Díky moc funguje to! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Čau, potřebuju poradit když pouštím PC mám na bootu více windowsů a chci se zeptat jak se jich zbavit díky. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.