Meks Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Hele nevite jak najdu vlky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Vem si velkou zásobu kostí a jdi do lesů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Můžeš mít štěstí a najít např.. 5-6 najednou jako já, nebo můžeš hledat hodinu a nic nenajdeš. No, ale jak psal FxR, vem si kosti a až je najdeš tak těm vlkům dej pravým tlačítkem pár kostí a tím si je "ochočís"... Většinou je to tak 1-6 kostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 já jsem jednou na MP WuFu musel dát cca 20 kostí až pak ten hajzl šel,ale psi jsou nehorázně ♥♥♥♥ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.