fox171 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Dneska byla oficiálně oznámena tato hra na PS3, přesné datum by mělo být známo příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Vidím to na jednoduchou hříčku, která může stát za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Limbo je naprosto uzasna hra aneb v jednoduchosti je sila....a tak depresivni hru sem dlouho nehral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Nerekl bych depresivni, spis hodne atmosfericka. Kazdopadne jsem si na xboxu ty 4 hodiny s ni pekne uzil a ps3karum ji taky preju, kazdy by si ji mel koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 můžu jenom doporučit. parádní hra a někdy jsem se u ní pěkně navztekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Hrál jsem demo na xboxu a je to velice povedený kousek, určitě koupím až to vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Taky jsem hrál zatím jen demo... uvidíme, kolik bude stát. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Mám otázečku ta hra bude jen na PS Storu nebo bude i na BR? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 jen store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 hm zajimava plosinovka, tyhle "minihry" za par korun me zacinaji pomalu bavit vic nez megaprojekty za miliony :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 tak jak jsem si říkal, že na psn moc nepolezu tak od koupě přídavku duka(doctor who cloned me), jsem zahlédl limbo, vzpomněl jsem si na replay, sosl demo a hned se zamiloval. Jen ta cena mě celkem sere(né že by bylo 350 moc) ale oproti PC kdy to měli za 10 éček a pak snad i na akci za 2,5 viz diskuze u recenze game tiscaly tak to jsem trošku nakrklej :( jinak nenadělám nic ale hru koupím :) hrál již někdo celou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 asi vsichni co si ji stahnuli :) Je to luxusni zalezitost. Obcas sice trochu o nervy, ale nic co by neslo zvladnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 jak je to s délkou, v recenzi psali 4-6 hodin? za kolik si to dal asi ty. je jasné, že u každého to bude různé, hrál si i znovu? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 na prvni pokus sem udelal 90% trofeji, takze pak uz sem to nehral (chybela 1 trofej s tim, ze se za celou hru muze max 5 umrit, coz je dost haluz :D). .. pod 4 hodiny mam ten pocit sem to dohral, ale nevim jiste uz je to asi rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 ja neresil trofeje, jen hru jako takovou a byly to taky tak 4 hodky (xbox). Tesim se na repete nekdy na Vite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2013 jinak pokud mas plusko tak tato hra tam byla zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 nemám, jinak také snad nebude vadit hodím poptávku i sem, koupil bych volnej slot. Sháňka od teď max. týden(více čekat nevydržím :-D ), poté kupuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.