LucoLoss Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Zdravim, Dneska jsem mluvil se sousedem co chtěl koupit nějaký kupóny na PSN a řikal mi, že je nesehnal (byl v JRC). Sdělili mu, že Sony kupóny pro ČR "zablokovalo". Co je na tom pravdy? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj4u Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 jsem si nabíjel včera za 500,- a vše ok... kupón byl koupen v JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Díky, ale koukám že je nikde "nemaj"...zvláštní, zkusim napsat na podporu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Schanim kupony ale nikde nejsou prodavac mi rekl ze problem ma sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Asi to tak bude, vážně nikde nejsou ;) Co jsem slyšel tak by to mělo trvat tak 14 dní a budou k dispozici, ale nikdy nevíme ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.