DannyWay Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Zdravím. Mám menší problém. Mám na svém PC Win7 a objevila se mi tu hláška s žádostí změny barevného schémata. Prý že to zvětší výkonnost mého počítače. Dal jsem tedy zménit, ale nevyhovuje mi to. Když najedu na lištu s otevřeným oknem, mělo by se mi objevit se v tom okně je,ale objeví se mi pouze název napíklad stránky. A těchto problémů je více: světlá lišta, okna se otevírají cukavě a ne rozbalováním, atd. Nevíte prosm jak to vrázit zpátky. Jistě ano. Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 já měl asi podobnej problém, ale neměl sem ovladače ke grafice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 na ploše>pravý tl.>přizpůsobit>a vyber si nějaké schéma a nebo si udělej svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 A nevíš jak to dát zpátky? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Jo jo už to mám. Díky :) Stačilo dát přizpůsobit a tam jsem překlikl na třeba Aero a zase zpátky na to moje a je to o5 v pohodě. Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.