Erikson Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 cau shanim nekoho kdo by mi poslal zalohu na PSP slim(3.60 M33) flash0 chtel jsem si dat jiny XMB a neco se pokazilo a moji zalohu mi to nebere tak chci zkusit jinou.Pomozte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 yes presne tenhle problemek mam taky...musim spoustet psp pres seplugins(XMB)jinak se mi to pri nacitani sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 tady to mate špekulanti :) orig menu je nejlepší :) http://rapidshare.com/files/56773605/slim.flash0.rar.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hehe pravdu dis...hlavne kdyz si kvuli tomu bricknes psp & naformatujes flash0 ze bulku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hehe pravdu dis...hlavne kdyz si kvuli tomu bricknes psp & naformatujes flash0 ze bulku :D jo to uz mi radeji ani nepri pominej :lol: btw. kdyby se vam libili orig ikony, tak je tam takove vylepsení, v recovery si nastavte fake region na japan a mate 7. ikonu :) na to sem prisel jáá (bulk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hele bulku jaky jsou to ty ikony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hele bulku jaky jsou to ty ikony tady tahle, ale kdyz nemas DVB-T TV tuner tak je to k nicemu ale originální menu 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.