papi Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Mám své oblíbené rádio (Coolko.eu), a chtěl bych se zeptat jestli je do PSP nějaká aplikace přes kterou bych si to spustil, nejsem si jistej, ale přes Internet Radio jdou pouštět jenom FM stanice. Předem dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 pokud se da poslouchat normalne v wmv a ma m3u format tak byto mel zvladnout kk's psp radio player,odkaz na muj navod mam v podpisu.takhle normalne posloucham chronix metal,impuls a (BUZZER) UVB-76 xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 papi Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Hodil by se mi nějakej přehrávač kam zadám URL a ono by se to začlo přehrávat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 navod mam v podpisu!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
papi
Mám své oblíbené rádio (Coolko.eu), a chtěl bych se zeptat jestli je do PSP nějaká aplikace přes kterou bych si to spustil, nejsem si jistej, ale přes Internet Radio jdou pouštět jenom FM stanice. Předem dík :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.