Rey Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 zdravím, Unch. 2 je momentálně moje jediná pořádná multiplayerová gameska která mě ještě baví a proto hledám lidi, kteří by si ji semnou zapařili v CoOpu i jakémkoli jiném módu (plunder atd...). Pište mi na nick Reypunksnotdead (já vím velmi jednoduché :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 já se přidám, na coop nemůžu nikoho sehnat. nick: saza73CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rey Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Potvrzuj na PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Šel bych do toho :D nick duska33 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.