Fugaz Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Cus.Nemohl by mi někdo pomoct?chtěl bych se připojit k xbox live ale nejde mi to.Používám wifi.Když dám test connection tak se mi to připojí na wifi,na internet ale u připojování k xbox live mi to vyhodi.A system update is available from xbox LIVE.Do you want to apply the update now? tak dám yes a stejne to nepomuze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugaz Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 tak uz se mi podaril ten update ale pro zmenu me to ted nechce prihlasit..zadam prihlasovaci udaje a napise mi to:The windows live ID is associated with a different gamertag.Enter another windows live ID and password.Nevíte co s tim? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub ljuta Odesláno Únor 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2012 zdravim mam uplne ten sami problem kdybys nahodou uz vedel jak stim dej mi prosim vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.