Husavi Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Čau potřebuju poradit mám problém s vypalováním , mám stažené 4 hry crysis 2, mortal, dirt 3 , fear 3 a u všech je stejnej problém. Vypaluju přes imgburn a nikdy sem neměl žádný problém. Verbatim klasika. Nevíte co s tím? Mám windows7 ultimate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest drunkys Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Zdravím,máš už blbou vypalovačku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Takovýto problém s vypalovačkou MASHITA se zde už řešil . Kup si každopádně novou LG a potom nebudeš muset ani vypalovat na v podstatě zbytečně nejdražší DVD VERBATIM ,ale můžeš na MAXELL za 13 kč . http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Husavi
Čau potřebuju poradit mám problém s vypalováním , mám stažené 4 hry crysis 2, mortal, dirt 3 , fear 3 a u všech je stejnej problém. Vypaluju přes imgburn a nikdy sem neměl žádný problém. Verbatim klasika. Nevíte co s tím? Mám windows7 ultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.