Bielda Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 Nevíte někdo o nějakém prográmku, který by vyřešil volání přez internet za nějakou dobrou čásku, popřípadě aby byl zdarma? Díky 8) Citovat
michat Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 Skype, nebo ještě FaceTime, ale u toho si nejsem jistej jestli funguje na iOS 4.X . Citovat
Bielda Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 Jo ten skype jsem nějak našel, ale četl jsem že se to nějak nevyplatí. Nevím za jaké ceny to právě je ale prý to tak dobře nevýjde. Nikde jsem se o cenách kreditu nedočetl :-( Citovat
michat Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 ale já tě teď nechápu :D ty chceš z PC volat na mobil? Citovat
Bielda Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 Ne ne. Chci volat z mobilu ale přez net pokud to jde. :-) Jsem myslel že na iphon bude nějaká aplikace co by to umožnila. Našel jsem aplikaci na cydii s názvem siphone ale ten mi nějak nejde nainstalovat kvůli novému sw na iphonu :-( Citovat
michat Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 skype to umožňuje, volal sem z iP na PC a v poho.Pokud ze skypu nevoláš na mobil(sim kartu - prostě na nromální číslo - +420....) tak to je zadarmo, ale musíš si přidat ty lidi kterýma chceš mluvit.. Citovat
Bielda Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 Jo jo tomu rozumím. Mě šlo právě spíše o to, volat na mobilní čísla. Skype moc lidí nemá a myslel jsem že to půjde nějakým způsobem vyřešit i na mobilní operátory za nějaký menši poplatek. Citovat
xendry Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2011 aplikace Viber http://www.uloz.to/11118690/viber-2-1-2-157-ipa Citovat
xendry Odesláno Listopad 28, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2011 mimochodem jde pres ni psat SMS i volat zadarmo pres interner Citovat
Lentilek2 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2011 jo Viber je dobra app,používám jí,ale jestli chceš někomu zavolat musí mít taky android/iOS a musí být na netu,aby to mohl přijmout,ale je uplně zdarma,to je vyhoda Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.