Planda Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Zdarec, koupil jsem na aukru xbox elite 120GB dva roky starej, prý bez flash. Chci si k tomu dokoupit kinect, ale to tak až na konci července. 1) Takže se chci zeptat, co mám udělat jak mi dorazí? Updatovat DB a pak ho dát nějakýmu flasherovi flashnout? 2)Pokud si to nechám flashnout tou poslední verzí LT+ 1.9, pojedou mi tam všechny hry co kdy vyšli(Kromě teda těch s AP 2.5)? 3) Kdy má vyjít LT+ 2.0 a v čem by měl být lepší než 1.9? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 1) jo, to je moudrý 2) s LT+ 1.9 ti pojedou všechny originálky i všechny vypálený hry a to i ty s AP 2.5. Ještě si počti pořádně o abgx a všechny hry si pak kontroluj a patchuj na SSv2. 3) Kdy má vyjít LT+ 2.0 nikdo neví, pravděpodobně to ještě potrvá, ale bude umět přehrávat vypálené hry v novém formátu XGD3, které se mají postupně začít objevovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Planda Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Takže proč je kolem té AP 2.5 tolik povyku? Přes abgx jsem už zkoušel vytvořit ISO, takže to snad půjde. Takže po flashi neaktualizovat DB, jinak o nej prijdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Takže proč je kolem té AP 2.5 tolik povyku? Přes abgx jsem už zkoušel vytvořit ISO, takže to snad půjde. Takže po flashi neaktualizovat DB, jinak o nej prijdu? Kolem AP25 bylo hodně zmatků , protože se při změně DB měnil i způsob obejití ochrany . Přes ABGX se nevytvoří iso , ale jen kontroluje a patchuje . Po nainstalování CFW LT + 1.9 se už při dalších updatech DB s flashem nic nestane . Takže když vyjde nový DB můžeš ho aktualizovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Jak píše toro, jen ještě doplním, že pokaždé, když ti na xboxu vyskočí update dashboardu, tak než to potvrdíš, najdi si informace o tom, co ten update udělá a jestli nebudeš muset počkat třeba na nový flash, kvůli nové ochraně, nebo něco podobného. Už se to stalo při příchodu AP2.5, kdy spousta lidi byla líná pročíst si informace a pak dostali flag. Stejně tak u nejnovějšího dashboardu, kdy se zase někteří jedinci divili, proč že jim to najednou nejdou zálohy... Takže prostě pravidelně kontrolovat dění kolem xboxu, je to třeba, jestli chceš být bez problémů. A teď teda updatuj na nejnovější dashboard a dej to flashnout, jak píšeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Planda
Zdarec, koupil jsem na aukru xbox elite 120GB dva roky starej, prý bez flash. Chci si k tomu dokoupit kinect, ale to tak až na konci července.
1) Takže se chci zeptat, co mám udělat jak mi dorazí? Updatovat DB a pak ho dát nějakýmu flasherovi flashnout?
2)Pokud si to nechám flashnout tou poslední verzí LT+ 1.9, pojedou mi tam všechny hry co kdy vyšli(Kromě teda těch s AP 2.5)?
3) Kdy má vyjít LT+ 2.0 a v čem by měl být lepší než 1.9?
Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.