Smrtonos Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Ja vim ze uz to tu bylo ale chci acc na torrentleechu. Slysel jsem o tom ze mam mi pro to pozvanku abych mohl mit acc. Jak ji ziskam? Da mi ji nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 musis napsat jeziskovi..:D zeprej se myschaa ten s torentleechem neco spolecnyho..teda aspon myslim ze pres to nak funguje..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Kdyby mi dal pozvanku byl bych vela stastny :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 mno ja jsem na TL a jsem ochotnej ti pozvanku poslat, ale musis se pak snazit abys mel dobry ratio ok ?? Jestli mas furt zajem tak pisni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 mno ja jsem na TL a jsem ochotnej ti pozvanku poslat, ale musis se pak snazit abys mel dobry ratio ok ?? Jestli mas furt zajem tak pisni. Mohl bych te poprosit , jestli by ses mi na torrentleech nepodival po hre Taiko no tatsujin pro PS2 (jakykoliv dil) a potom mi neposlal ten torrent? Sorry za :offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 ja se tam snazim regnout ale nejde to, vypisuje mi to chybu, jak je to u vas??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 ja se tam snazim regnout ale nejde to, vypisuje mi to chybu, jak je to u vas???registrace už sou tam totiž zastavený a dostaneš se tam jen přes pozvánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Mohl bych te poprosit , jestli by ses mi na torrentleech nepodival po hre Taiko no tatsujin pro PS2 (jakykoliv dil) a potom mi neposlal ten torrent?Sorry za :offtopic: nasel sem nejaky dve verze na bcg, tak jestli chces muzu ti poslat odkaz, je to v japonstine (ono to v zadnym jinym jazyce ani neexistuje ze?:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Mohl bych te poprosit , jestli by ses mi na torrentleech nepodival po hre Taiko no tatsujin pro PS2 (jakykoliv dil) a potom mi neposlal ten torrent?Sorry za :offtopic: bohuzel Taiko na PS2 tam neni :(, zkus verejny torrenty kdyztak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 mno ja jsem na TL a jsem ochotnej ti pozvanku poslat, ale musis se pak snazit abys mel dobry ratio ok ?? Jestli mas furt zajem tak pisni. Koby slibuju ze se budu snazit. Email mam ale je to proti pravidlum ozvi se mi na ICQ mam ho v profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 nasel sem nejaky dve verze na bcg, tak jestli chces muzu ti poslat odkaz, je to v japonstine (ono to v zadnym jinym jazyce ani neexistuje ze?:D) Kdybys mi poslal ten odkaz , tak bych ti byl moc vdecnej . Posli mi to prosim jako PM. Mockrat ti dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Prosím o zaslání pozvánky na TL, nebojte budu seedovat jak to jen půjde, předem dík moc... :-) headshoter@tiscali.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 mno ja jsem na TL a jsem ochotnej ti pozvanku poslat, ale musis se pak snazit abys mel dobry ratio ok ?? Jestli mas furt zajem tak pisni. Ja uz pozvanky NEDAVAM tak mi o ne prosim nepiste diky , navic toto tema je uz rok stary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 EDIT: Kdo tady zase ozivuje mrtve topicy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Ahoj schanim pozvanku na torrentleech mozno i vymenou dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uda1206 Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 vymenim pozvanku na torrentleech za demonoida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.O.B.I.N007 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Mohl bych taky poprosit o pozvanku? :) Rád bych se stal členem :) Stahoval,sdílel.. :) Kdyztak zpravu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Březen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Pozvánky už jsou hodně dloho zavřené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 mam 2 volné pozvánky na TL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Mohl bys mi jednu pls poslat do PM? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Mohl bys mi jednu pls poslat do PM? Díky moc celkem by mě zajímalo, jestli sis alespoň zjišťoval něco o tom, jak se pozvánky zasílají. Na PM ti ji pošlu asi těžko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 Měl jsem za to že pomocí odkazu :D a jak se to teda vlastně dělá? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 poslal jsem ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Ahoj, nemáte ještě někdo pozvánku :) ? Samozřejmě, že vím jak se chovat na trackeru :) .Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Prosinec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 Mam opět 2 volné pozvánky na Torrentleech.org Chtěl bych je vyměnit za pozvánky na jiný privátní tracker Pokud máte co nabídnout výměnou (klidně i něco jiného), tak se nebráním, pokud mě to bude zajímat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.