Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

REBUG 3.41.3 and 3.55.2 OTHEROS++ VS CFW 3.55 PS3A Revision 2

filip2142

Recommended Posts

Čaute lidi jak jsem se díval tak vyšel novej CFW ,chtěl bych vědět k čemu je lepší než CFW 3.55 PS3A Revision 2 .Stačí stáhnout a nainstalovat jenom REBUG_3.55.2_OOS_PS3UPDAT.PUP nebo musím taky

patch_lv1_for_rebug a PS3MFW_Builder_0.2_Portable_Win32 . Díky všem za rady a instaluje se to OFW 3,55 a pak REBUG díky všem:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten *.PUP je system který dáváš do konzole

jak máš patch_lv1... Tak jakou má koncovku? Myslim že *.tl nebo jak to je, se dává do složky s PS3MFW a pak se pomocí toho patchuje CFW, do konzole instaluješ pouze system PUP soubor. Kdyžtak sem dej odkaz na stránku kde je ten návod určitě tam bude napsaný jestli máš ten rebug ještě patchovat v PS3MFW nebo ne.

Jo ještě teda když instaluješ zrovna REBUG tak by nemělo vadit když to dáš třeba přes Kmeawa, ale pro jistotu bych to instaloval přes OFW3.55:)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

U toho návodu je napsaný pokud chceš sám udělat podporu OtherOS++ u REBUGu, takže když stáhneš normální REBUG z http://rebug.me tak by už všechno mělo být hotový a připravený k instalaci. Já používám CFW Kmeaw takže sám jsem nezkoušel co to udšlá atd...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu