Steel Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Zdravim, mám nový iMac a chtěl bych ho trosku testnout na nějakých hrách. Nasel jsem si jich pár , ale boužel jsou všechnyn na rapidshare.com tak bych potreboval kdyby tu byl nekdo ochotny a pujcil mi ucet, nebo popripade poslal par kreditu pokud to jde.. JA mohu poslat nejake krediti na share rapid pokud to teda jde.. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 za ty peníze by si si měl zaplatit nějakej kurz čj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 za ty peníze by si si měl zaplatit nějakej kurz čj.. A jéje zase ten kluk z BeneShowa. Ty by si zase potřeboval kurz angličtiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 za ty peníze by si si měl zaplatit nějakej kurz čj.. Nechapu co to ma spolecneho s mím dotazem? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Stahuj pres torrenty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Torrenty jsou ale zakazane ne? Jelikoz poskytujes vlastne ty data treti strane neni to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 více méně je to nelegální, ale nikdo to neřeší co já jsem se nasosal Torentů když jsem si ještě neplatil PA...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 No ok a nikdo teda nema Rapida na pujceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 to si děláš srandu že neznáš servery jako uložto,share-rapid,dataport nebo jdi na nějaký Warez ne ;) např. www.warforum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Přesnětak existují i jiné servery než je rapidshare :-) já stahuju přes uložto občas si koupím i kredity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Ale ja to chcic kuli Mac os ne hry na windows :)) na uloz.to a podobne share rapid atd nic neni .) chytraci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 michat Screw you:blejt: Steel tak si jdi na stahujzasms.cz a tam si kup kredit a stahni si tu hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Torrenty jsou ale zakazane ne? Jelikoz poskytujes vlastne ty data treti strane neni to tak? Legálně, ale bez poskytování třetí straně, můžeš stahovat pouze hudbu a filmy. Veškerý software, kam hry samozřejmě patří, nesmíš ani stahovat. Proto je celkem jedno, zda použiješ torrent, SR, RS, nebo třeba kouřové signály. Zákon budeš porušovat stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodna407 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 to ti nikdo dnes už nepujčí lehce se ukradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diffusl Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Zkus http://tracker.cztorrent.net/login-page?url=%2F :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.