Tomas13 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 (upraveno) LOCK a přinejlepším i SMAZAT.. DĚKUJI Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem Tomas13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Podle toho co jsme slišel tak to zvišší dosah. [Najdeš víc wifin ve větším okruhu]. Dej sem to video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 tak tohle by mě taky zajímalo... jestli je pravda že to zvětší dosah tak bch to chtěl vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas13 Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 (upraveno) LOCK a přinejlepším i SMAZAT.. DĚKUJI Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem Tomas13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 O otmhle jsem už slišel a přemišlel jsem o tom. ale kdo by chtěl vláčet sebou anténu??? A navíc na psp skoro vůbec nechodim na net. max. na skype. Ale jinak by to mělo zviššit rozsah wifiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 ja jsem na netu porad,i ted,ale k cemu antena? wifi je metr ode me a po celym byte je 60% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reederak Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 anténa no já bych řekl že PSP má celkem dobrý Wi-Fi přímač a sem na tom stejně jak FxR :D taky mam asi metr od sebe Wifi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 To že máte vy WiFi pár metrů od sebe, neznamená že jí má i zbytek a pro někoho kdo má chabej signál to určitě bodne. A pro ty co to chtějí strašně vidět a do YT neumí napsat primitivnost "psp wifi antenna" tady mají link: http://www.youtube.com/results?search_query=psp+wifi+antenna&aq=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomas13
LOCK a přinejlepším i SMAZAT.. DĚKUJI
Upraveno uživatelem Tomas13Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.