Tomas13 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 (upraveno) LOCK a přinejlepším i SMAZAT.. DĚKUJI Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem Tomas13 Citovat
0 .taury. Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 Podle toho co jsme slišel tak to zvišší dosah. [Najdeš víc wifin ve větším okruhu]. Dej sem to video Citovat
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 tak tohle by mě taky zajímalo... jestli je pravda že to zvětší dosah tak bch to chtěl vidět Citovat
0 Tomas13 Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 (upraveno) LOCK a přinejlepším i SMAZAT.. DĚKUJI Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem Tomas13 Citovat
0 KOSScz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2011 O otmhle jsem už slišel a přemišlel jsem o tom. ale kdo by chtěl vláčet sebou anténu??? A navíc na psp skoro vůbec nechodim na net. max. na skype. Ale jinak by to mělo zviššit rozsah wifiny Citovat
0 FxR Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2011 ja jsem na netu porad,i ted,ale k cemu antena? wifi je metr ode me a po celym byte je 60% Citovat
0 Reederak Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 anténa no já bych řekl že PSP má celkem dobrý Wi-Fi přímač a sem na tom stejně jak FxR :D taky mam asi metr od sebe Wifi :D Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 To že máte vy WiFi pár metrů od sebe, neznamená že jí má i zbytek a pro někoho kdo má chabej signál to určitě bodne. A pro ty co to chtějí strašně vidět a do YT neumí napsat primitivnost "psp wifi antenna" tady mají link: http://www.youtube.com/results?search_query=psp+wifi+antenna&aq=0 Citovat
Otázka
Tomas13
LOCK a přinejlepším i SMAZAT.. DĚKUJI
Upraveno uživatelem Tomas137 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.