lacodekany Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 Ahoj, mam to z torrentu a nejde mi to ulozit, ja vim ze je to problem hodne stazenych her a nevite nekdo jak to vyresit? dik L. Citovat
0 michat Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 ale co ti nejde uložit? jako SAVE nebo co? Citovat
0 lacodekany Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 jo save... vzdycky kdyz ji znova spustim tak to che po me meno hrace atd.. proste od znova Citovat
0 michat Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 tak si na uloz.to najdi patch :D nebo celkově patch, měl sem to samí, stáhnul sem patch a je to v cajku :D Citovat
0 lacodekany Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 ok dík zkusim to... EDIT: to jako ten patch ma pul giga? :D Citovat
0 Mr.Steph Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2011 Prosím Vás.. nezná někdo ještě nějaké jiné řešení jak opravit to ukládání ? Samozřejmě tím nemyslím si koupit originálku :roll: e: Jinak po tom patchi mi to samozřejmě nejde.. Citovat
0 dodna407 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2011 máš starý crack najdi nový ten problém řeší Citovat
0 Kociq Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Přesně, stáhni nový crack, dělalo mi to to samé ;) Citovat
0 michat Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 mě to potom patchi fachá.. Citovat
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2011 Stačí mít SKIDROW crack a offline účet na Live. Citovat
0 Copajs Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2011 ze to staci u tebe neznamena ze to staci u vsech ;) me to treba nejde,tak zkousim ten patch Citovat
0 Copajs Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2011 a mam jeste jeden takovej mensi problem,chtel jsem hru minimalizovat,to slo samozrejme bez problemu,ale kdyz jsem hru chtel vratit z5 zobrazila se mi v malym okynku a kdyz jsem okynko maximalizoval,zustaly mi kolem listy i spodni win lista,co stim? Citovat
0 Copajs Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2011 stahl jsem i patch z ulozto kterej ma pul giga,stahl jsem i crack novej od skidrow a proste porad nic,chci nacist hru a objevi se The save file is corupt.HELp PLS!!! Citovat
0 tomm22 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 20, 2012 a mam jeste jeden takovej mensi problem,chtel jsem hru minimalizovat,to slo samozrejme bez problemu,ale kdyz jsem hru chtel vratit z5 zobrazila se mi v malym okynku a kdyz jsem okynko maximalizoval,zustaly mi kolem listy i spodni win lista,co stim? zmackni alt+enter ;) Citovat
Otázka
lacodekany
Ahoj, mam to z torrentu a nejde mi to ulozit, ja vim ze je to problem hodne stazenych her a nevite nekdo jak to vyresit? dik L.
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.