lacodekany Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Ahoj, mam to z torrentu a nejde mi to ulozit, ja vim ze je to problem hodne stazenych her a nevite nekdo jak to vyresit? dik L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 ale co ti nejde uložit? jako SAVE nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 jo save... vzdycky kdyz ji znova spustim tak to che po me meno hrace atd.. proste od znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 tak si na uloz.to najdi patch :D nebo celkově patch, měl sem to samí, stáhnul sem patch a je to v cajku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lacodekany Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 ok dík zkusim to... EDIT: to jako ten patch ma pul giga? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 má...bohužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr.Steph Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Prosím Vás.. nezná někdo ještě nějaké jiné řešení jak opravit to ukládání ? Samozřejmě tím nemyslím si koupit originálku :roll: e: Jinak po tom patchi mi to samozřejmě nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodna407 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 máš starý crack najdi nový ten problém řeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kociq Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Přesně, stáhni nový crack, dělalo mi to to samé ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 mě to potom patchi fachá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Stačí mít SKIDROW crack a offline účet na Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Copajs Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 ze to staci u tebe neznamena ze to staci u vsech ;) me to treba nejde,tak zkousim ten patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Copajs Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 a mam jeste jeden takovej mensi problem,chtel jsem hru minimalizovat,to slo samozrejme bez problemu,ale kdyz jsem hru chtel vratit z5 zobrazila se mi v malym okynku a kdyz jsem okynko maximalizoval,zustaly mi kolem listy i spodni win lista,co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Copajs Odesláno Prosinec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2011 stahl jsem i patch z ulozto kterej ma pul giga,stahl jsem i crack novej od skidrow a proste porad nic,chci nacist hru a objevi se The save file is corupt.HELp PLS!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomm22 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 a mam jeste jeden takovej mensi problem,chtel jsem hru minimalizovat,to slo samozrejme bez problemu,ale kdyz jsem hru chtel vratit z5 zobrazila se mi v malym okynku a kdyz jsem okynko maximalizoval,zustaly mi kolem listy i spodni win lista,co stim? zmackni alt+enter ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lacodekany
Ahoj, mam to z torrentu a nejde mi to ulozit, ja vim ze je to problem hodne stazenych her a nevite nekdo jak to vyresit? dik L.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.