Marr Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Zdravim, dneska sem hral FIFU 10 a z niceho nic se mi sekla. rikam si oukej, PS3 sem vypnul a po zapnuti mi nenacte zadny BR ani DVD. problem bude nejspis v mechanice, kolik muze stat oprava? diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 serviskonzol Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Ahoj, Pokial ti uz necita ziadne media, je pravdepodobne vypaleny BR laser (no priciny mozu byt aj ine). Upresni aky model PS3 (FAT/SLIM/MODEL:CECHC/E/G...atd) vlastnis, nasledne sa mozeme bavit o cene opravy (cca 50-100EUR). -=hJD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 mam FAT 60GB :) .. hned jednu z prvnich konzoli, co Sony u nas prodavala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 skus tady .... http://www.servis-konzoli.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
Zdravim, dneska sem hral FIFU 10 a z niceho nic se mi sekla. rikam si oukej, PS3 sem vypnul a po zapnuti mi nenacte zadny BR ani DVD. problem bude nejspis v mechanice, kolik muze stat oprava? diky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.