T.z.V. Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Chtěl jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi DVD verzi a nebo si hru stáhnout přes Xbox LIVE. Tedy výhody a nevýhody. Uvažuji o koupi HDD. Nebo je možné používat externí disk HDD WD Elements 1,5 TB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Chtěl jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi DVD verzi a nebo si hru stáhnout přes Xbox LIVE. Tedy výhody a nevýhody. Uvažuji o koupi HDD. Nebo je možné používat externí disk HDD WD Elements 1,5 TB? Hra z live je naprosto stejná , ale na rozdíl od DVD ji už nemůžeš prodat když tě přestane bavit , protože z HDD to nejde . Jinak každopádně originál HDD MS , protože z externího HDD můžeš použít jen 16 GB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Carmine Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Chtěl jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi DVD verzi a nebo si hru stáhnout přes Xbox LIVE. Tedy výhody a nevýhody. Uvažuji o koupi HDD. Nebo je možné používat externí disk HDD WD Elements 1,5 TB? Tak jasná výhoda DVD verze je že si jí mužeš "omakat" a máš prostě něco v ruce a lze jí případně prodat dále.... Hry z Xbox Live by měli být na druhou stranu levnější (i když asi né o moc) a jde víc peněz vývojářum ( nemusí se lisovat dvd, vyrábět krabičky a platit distributoři ). Nadruhou staru hru máš jen na disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sibi Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Nadruhou stranu nemusis do mechaniky strkat disk aby jsi hru spustil a resit jestli DVD neni poskrabany. A pokud jsem koukal, tak ty ceny jsou obcas o dost nizsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T.z.V.
Chtěl jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi DVD verzi a nebo si hru stáhnout přes Xbox LIVE. Tedy výhody a nevýhody. Uvažuji o koupi HDD. Nebo je možné používat externí disk HDD WD Elements 1,5 TB?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.