jakudo Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Je nějaká, jakákoliv možnost update PSP slim fw 3.60 -> fw 3.60 m33 jinak než podle toho návodu, co je tady? Jde mi o to, že jsem mimo republiku (Jižní Korea) a pochybuji, že tady seženu a domluvím se s nějakým korejcem na půjčení jeho PSP fat... Za jakoukoliv radu budu moc vděčný:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 koupit si už upravenou baterku a kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hmmm, tak to nevim, jestli tady seženu... I když to můžu zkusit. Už jsem zkoušel psát na korejské fórum, ale jen anglicky a nikdo se neozývá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakudo
Je nějaká, jakákoliv možnost update PSP slim fw 3.60 -> fw 3.60 m33 jinak než podle toho návodu, co je tady? Jde mi o to, že jsem mimo republiku (Jižní Korea) a pochybuji, že tady seženu a domluvím se s nějakým korejcem na půjčení jeho PSP fat...
Za jakoukoliv radu budu moc vděčný:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts